Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του στην League Stage του Europa League

Ολυμπιακός: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του στην League Stage του Europa League

Newsroom
oly

bet365

Τι έκαναν στα πρωταθλήματα τους οι οκτώ αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην League Phase του Europa League.

Τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League έμαθε την Παρασκευή ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» απέφυγαν τα... μεγαθήρια, ωστόσο έχουν να δώσουν μερικά πολύ δυνατά και απαιτητικά παιχνίδια για να διεκδικήσουν την παρουσία τους στη φάση των «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους από τη Γαλλία απέναντι στη Λιόν. Την 2η αγωνιστική θα υποδεχθούν την Μπράγκα, ενώ στο φινάλε του group θα περιμένουν την Καραμπάγκ στο Φάληρο.

Αναπόφευκτα, κάθε Σαββατοκύριακο οι Πειραιώτες ρίχνουν και ένα βλέμμα στους οκτώ αντιπάλους τους στην League Phase, τσεκάροντας φυσικά και σε τι κατάσταση βρίσκεται η κάθε ομάδα. Αυτήν την εβδομάδα, ξεχώρισε περισσότερο η βαριά ήττα της Ρέιντζερς με 3-0 στο μεγάλο ντέρμπι με τη Σέλτικ. Από εκεί και πέρα, η Λιόν που θα είναι και η πρώτη αντίπαλος, κατάφερε να επικρατήσει με 4-3 της Στράσμπουργκ σε ένα τρελό παιχνίδι. Μπράγκα και Πόρτο στραβοπάτησαν στην Πορτογαλία, με τους «δράκους» να χάνουν με 2-1 από τη Σπόρτινγκ και την ομάδα του Καρβαλιάλ να μένει στο 0-0 με την Ζιλ Βιθέντε.

Η Κάραμπαγκ από την άλλη πέρασε εύκολα με 3-1 από την έδρα της Ζίρα, ενώ η Μάλμε είχε εύκολο έργο απέναντι στην Τζουγκάρντεν επικρατώντας με 4-0. Η Τβέντε από την άλλη ηττήθηκε με 2-1 από την Ουτρέχτη. Τέλος, η Στεάουα επικράτησε επίσης εύκολα με -0 της Αράντ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των οκτώ αντιπάλων του Ολυμπιακού στην League Phase του Europa League:

Λιόν - Στράσμπουργκ 4-3

Ζιλ Βιθέντε - Μπράγκα 0-0

Μάλμε - Τζουγκάρντεν 4-0

Σέλτικ - Ρέιντζερς 3-0

Στεάουα - Αράντ 2-0

Ουτρέχτη - Τβέντε 2-1

Σπόρτινγκ - Πόρτο 2-1

Ζίρα - Κάραμπαγκ 1-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα