ΠΑΟΚ: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του στην League Stage του Europa League

ΠΑΟΚ: Τι έκαναν οι αντίπαλοί του στην League Stage του Europa League

Newsroom
paok intime

bet365

Τι έκαναν στα πρωταθλήματα τους οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην League Phase του Europa League.

Τους αντιπάλους του στη League Phase του Europa League έμαθε την Παρασκευή ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά θα βρει στο δρόμο του, τις Σλάβια Πράγας (εντός), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (εκτός), Φερεντσβάρος (εντός), Ρεάλ Σοσιεδάδ (εκτός), Βικτόρια Πλζεν (εντός), Γαλατάσαραϊ (εκτός), Στεάουα Βουκουρεστίου (εντός), Ρίγας (εκτός).

Το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό και το πρόγραμμα, ξεκινώντας με το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς απέναντι στη Γαλατά και κλείνοντας με το εξίσου απαιτητικό παιχνίδι απέναντι στη Σοσιεδάδ στην Ισπανία.

Οι «ασπρόμαυροι» είναι «υποχρεωμένοι» να παρακολουθούν και τα αποτελέσματα των οκτώ αντιπάλων που θα αντιμετωπίσουν στην League Phase του Europa League.

Η Γαλατάσαραϊ την οποία και θα αντιμετωπίσει πρώτη, έκανε μεγάλο διπλό με 5-1 στην έδρα της Αδάνα. Εύκολο τρίποντο πήρε η Στεάουα που επικράτησε σβηστά με 2-0 της Αράντ. Στραβοπάτημα που την άφησε και στο -5 από την κορυφή περιείχε η αγωνιστική για την Βικτόρια Πλζεν η οποία έμεινε στο 0-0 με την Σλόβαν Λίμπερετς. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την άλλη γνώρισε βαριά ήττα με 3-0 στο «Ολντ Τράφορντ» στο μεγάλο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

Η Φερεντσβάρος από την άλλη κατάφερε να επικρατήσει δύσκολα με 2-1 της Νερεγκιχάζα. Εύκολη νίκη με 2-0 για τη Σλάβια του Ζαφείρη απέναντι στην Παρντούμπιτσε, ενώ η Σοσιεδάδ «κόλλησε» απέναντι στη Χετάφε στη Μαδρίτη. Η Ρίγα δεν είχε παιχνίδι και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση στις 13/09 απέναντι στη Βαλμιέρα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ στην League Phase του Europa League:

Αδάνα - Γαλατάσαραϊ 1-5

Στεάουα - Αράντ 2-0

Σλόβαν Λίμπερετς - Βικτόρια Πλζεν 0-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ 0-3

Φερεντσβάρος - Νερεγκιχάζα 2-1

Σλάβια Πράγας - Παρντούμπιτσε 2-0

Χετάφε - Σοσιεδάδ 0-0

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα