Γαλατάσαραϊ: Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πάει για το «μπαμ» με Οσιμέν

Βασίλης Μπαλατσός
osimhen_napoli_1

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στη League Phase του Europa League, Γαλατάσαραϊ, προσπαθεί να αποκτήσει τον Βίκτορ Οσιμέν με μονοετή δανεισμό από τη Νάπολι.

Η Γαλατάσαραϊ πάει να πυροδοτήσει μια από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές «βόμβες» της σεζόν! Όπως προκύπτει η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα της League Phase του Europa League προσπαθεί να αποκτήσει τον Βίκτορ Οσιμέν με μονοετή δανεισμό από τη Νάπολι.

Οι πρωταθλητές Τουρκίας θέλουν να επωφεληθούν από το γεγονός πως ο Νιγηριανός επιθετικός «ξέμεινε» στους Ναπολιτάνους και δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε. Η Τσιμ Μπομ βρίσκεται σε συζητήσεις με του Παρτενοπέι και προτίθεται να καλύψει όλο το συμβόλαιο του 25χρονου σούπερ σταρ. Μάλιστα σύμφωνα με τον Φαμπρις Χόκινς του RMC ο ποδοσφαιριστής έχει συμφωνήσει να πάει στο κλαμπ της Τουρκίας με τη μορφή δανεισμού.

O Οσιμέν προέρχεται από σεζόν με 17 γκολ και 4 ασίστ σε 32 εμφανίσεις, ενώ συνολικά με τους Ναπολιτάνους σε 133 εμφανίσεις είχε απολογισμό 76 γκολ και 18 ασίστ. Θυμίζουμε πως για το «9» η Γαλατά έχει τόσο τον Μάουρο Ικάρντι, όσο και τον Μίτσι Μπατσουαγί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα