Λυών: Ο Νουάμα... πλάνταξε στο κλάμα στα ιατρικά και «σαμπόταρε» τη μεταγραφή του στη Φούλαμ!

Νουάμα - Λυών
Με τον πιο... απροσδόκητο τρόπο έμεινε τελικά στο ρόστερ της ευρωπαϊκής αντιπάλου του Ολυμπιακού, Λυών, ο 20χρονος εξτρέμ Ερνέστ Νουάμα, που έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Φούλαμ.

Έχουν «χαλάσει» μεταγραφές στα ιατρικά, έχουν «χαλάσει» μεταγραφές στα οικονομικά, όμως η περίπτωση του Ερνέστ Νουάμα είναι - μάλλον - μοναδική! Ο 20χρονος εξτρέμ της αντιπάλου του Ολυμπιακού στο Europa League την τελευταία μέρα των μεταγραφών έφτασε μια ανάσα μακριά από τη μετακόμισή του στη Φούλαμ. Οι Άγγλοι τα είχαν βρει σε όλα με τους Λιονέ σε ένα deal που άγγιζε τα 19 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο αυτό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Ο Γκανέζος ταξίδεψε στο Λονδίνο για τα ιατρικά του και βρέθηκε στα γραφεία της Φούλαμ για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Εκείνη τη στιγμή πάντως, όπως μετέδωσε η Equipe, ο Νουάμα ξέσπασε σε κλάματα μπροστά στους ανθρώπους των Cottagers και στη συνέχεια... έγινε καπνός. Ο 20χρονος εξαφανίστηκε και ούτε ο ατζέντης του δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει, μέχρι να λήξει η προθεσμία της Deadline Day! Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Νουάμα δεν ήθελε να αποχωρήσει από τη Λυών κι ένιωσε πως η διοίκηση ήθελε να τον διώξει από τον σύλλογο, παρά την αγάπη του για τους Λιονέ.

Ο Γκανέζος ουσιαστικά τον πέτυχε τον σκοπό του, αφού παρέμεινε στη Γαλλία, ενώ ο ιδιοκτήτης της Λυών, Τζον Τέξτορ, αναγκάστηκε να αποστείλει απολογητική επιστολή στη Φούλαμ για ό,τι συνέβη. Ο Νουάμα θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Γκάνας. Αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Νόρτζελαντ και την περυσινή σεζόν κατέγραψε 29 εμφανίσεις με 3 τέρματα και 2 ασίστ στη Ligue 1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα