Europa League: Κατάμεστο το «Ολντ Τράφορντ» στο Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
Ολντ Τράφορντ

bet365

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» ανακοίνωσαν πως εξαντλήθηκαν όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια για το ματς της 7ης Νοεμβρίου κόντρα στον ΠΑΟΚ που θα γίνει στο πλαίσιο της League Phase του Europa League.

Το φετινό ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ έχει μεγάλους προορισμούς και τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια στη League Phase του Europa League είναι σε έδρες, όπως το «RAMS Park» της Κωνσταντινούπολης, το «Ολντ Τράφορντ» και το «Ανοέτα», για τα αντίστοιχες αναμετρήσεις με Γαλατάσαραϊ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Χρονικά το Γιουνάιτεντ – ΠΑΟΚ έχει οριστεί για τις 7 Νοεμβρίου, σε σχεδόν δύο μήνες από σήμερα, ωστόσο σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα των «Κόκκινων Διαβόλων» από τώρα το παιχνίδι είναι «sold out».

Η ανακοίνωση της Γιουνάιτεντ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

«Τα εισιτήρια για αυτό το παιχνίδι έχουν εξαντληθεί και οποιεσδήποτε μελλοντικές κυκλοφορίες θα πωλούνται αποκλειστικά σε United Members και κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που εξαιρέθηκαν», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση της Γιουνάιτεντ για τα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα – πλην αυτών που θα πάρει ο ΠΑΟΚ για τις ανάγκες των φίλων του και υπολογίζονται να είναι γύρω στις 3.500.

Με εξαίρεση την πρεμιέρα κόντρα στην Τβέντε (25/9), οι υπόλοιποι αγώνες έχουν ανακοινωθεί ως sold out, έχοντας περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων για μέλη του συλλόγου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα