Γαλατάσαραϊ: Τραυματίστηκε ο Ζίγιεχ, άγνωστο αν προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ

Newsroom
Γαλατάσαραϊ: Τραυματίστηκε ο Ζίγιεχ, άγνωστο αν προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Χακίμ Ζίγιεχ τραυματίστηκε με την εθνική ομάδα του Μαρόκο και αναμένεται να μείνει εκτός για 2-3 περίπου εβδομάδες. Μένει να φανεί εάν θα προλάβει να δώσει το «παρών» απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η διακοπή των πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων έφερε πλήγμα στο «στρατόπεδο» της Γαλατάσαραϊ, της προσεχούς αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Europa League.

Ο Χακίμ Ζίγιεχ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, καθώς τραυματίστηκε στον οπίσθιο μηριαίο στις υποχρεώσεις του Μαρόκο. Ως εκ τούτου, αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δύο ή τρεις εβδομάδες, όπως αναφέρουν τα τουρκικά Μέσα. Θα χάσει τα επόμενα ματς της Γαλατά, μεταξύ των οποίων και το ντέρμπι με την Φενέρμπαχτσε, τέσσερις ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά θα ταξιδέψει στην Τουρκία για την 1η αγωνιστική του Europa League στις 25 Σεπτεμβρίου (22:00) και μένει να φανεί αν ο Ζίγιεχ προλάβει την αναμέτρηση.

Στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στην Γκαμπόν πέτυχε δύο γκολ στη νίκη του Μαρόκο με 4-1, όπου σκόρερ χρίστηκε επίσης ο Ελ Κααμπί.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα