Europa League: Οι φίλοι του ΠΑΟΚ ετοιμάζονται για το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη

Σταύρος Σουντουλίδης
Το Rams Park της Κωνσταντινούπολης, έδρα της Γαλατάσαραϊ

bet365

Ξεκαθαρίζει το τοπίο αναφορικά με την παρουσία φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο εναρκτήριο παιχνίδι της League Phase του Europa League την ερχόμενη Τετάρτη (25/9) κόντρα στη Γαλατάσαραϊ.

Εδώ και πάρα πολλές ημέρες οι δύο ομάδες, Γαλατάσαραϊ και ΠΑΟΚ, είναι σε ανοικτή επικοινωνία με την UEFA προκειμένου να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με την παρουσία Ελλήνων φιλάθλων στις κερκίδες του «Rams Park» για το εναρκτήριο παιχνίδι της League Phase του Europa League, που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη (25/9 – 22:00).

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει μια καταρχήν συμφωνία προκειμένου να δοθούν εισιτήρια σε φίλους του ΠΑΟΚ, που θα ταξιδέψουν οργανωμένα για την Κωνσταντινούπολη, όπως είχε συμβεί και στον αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε τον Αύγουστο του 2010, με τον αριθμό των εισιτηρίων που θα δοθούν να αγγίζει τις 2.400.

Τα επόμενα 24ωρα θα οριστικοποιηθεί το πλαίσιο αναφορικά με τον αριθμό των φιλάθλων του «Δικεφάλου» στο «Rams Park» και τον τρόπο διάθεσης τους από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Απομένει να ανάψει το «πράσινο φως» από την τουρκική αστυνομία, η οποία είναι υπεύθυνη για τα μέτρα ασφαλείας, αλλά και το τελικό ΟΚ από την UEFA.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα