Αντίπαλος ΠΑΟΚ: Χωρίς τον Ικάρντι η Γαλατάσαραϊ κόντρα στον «δικεφάλο του βορρά»

Newsroom
Ικαρντι

bet365

Χωρίς τον Μάουρο Ικάρντι θα αναγκαστεί να παραταχθεί στην πρεμιέρα της στο Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ η Γαλατάσαραϊ, αφού εκείνος δεν μπόρεσε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Ένα θετικό νέο προέκυψε για τον ΠΑΟΚ όχι από την δική του πλευρά, αλλά από εκείνη της Γαλατάσαραϊ, στην έδρα της οποίας θα λάβει φέτος χώρα η ευρωπαϊκή πρεμιέρα του «δικεφάλου του βορρά» στο Europa League.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αγωνίζεται στην έδρα της «τσιμ μπομ» την επόμενη Τετάρτη (25/09) για την 1η αγωνιστική του League Stage του Europa League και η τουρκική ομάδα δεν θα έχει τελικά στην διάθεσή της έναν από τους μεγαλύτερούς της σταρ.

Ο λόγος για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος είχε τραυματιστεί στις αρχές του μήνα και αναμενόταν να μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες, ωστόσο φαίνεται πως θα χρειαστεί ένα επιπλέον διάστημα 7-10 ημερών, το οποίο στην ουσία του στερεί το δικαίωμα να βοηθήσει την ομάδα του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Το ρεπορτάζ αυτό ανέφερε σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Τούρκος δημοσιογράφος Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου.

Υπενθυμίζουμε πως η Γαλατάσαραϊ δεν θα έχει στην διάθεσή της ούτε τον αρχηγό της και βασικό της πορτιέρε, Φερνάντο Μουσλέρα ελέω τιμωρίας που του επιβλήθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα