ΠΑΟΚ: Κυκλοφορούν σε δύο «δόσεις» τα εισιτήρια του αγώνα με την Γαλατάσαραϊ

Newsroom
Κυκλοφορούν σε δύο «δόσεις» τα εισιτήρια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ

bet365

Ο ΠΑΟΚ γνωστοποίησε πως σήμερα και την Παρασκευή θα τεθούν στη διάθεση του κόσμου του τα εισιτήρια για τον πρώτο του αγώνα στο League Stage του Europa League κόντρα στην Γαλατάσαραϊ.

Σε δύο... δόσεις θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια που πήρε ο ΠΑΟΚ για τον αγώνα της επόμενης Τετάρτης (25/09-22:00) κόντρα στην Γαλατάσαραϊ για την πρώτη αγωνιστική του League Stage του Europa League.

Όπως ενημέρωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, σήμερα στις 12 το μεσημέρι θα ξεκινήσει η διάθεση των πιο ακριβών εισιτηρίων, η τιμή των οποίων αγγίζει τα 200 ευρώ. Αργότερα την Παρασκευή (20/09) θα υπάρξει νέα ενημέρωση για την διάθεση των υπολοίπων εισιτηρίων, αφού πλέον θα έχουν οριστικοποιηθεί οι παράμετροι ασφαλείας από τις τουρκικές αρχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Τα εισιτήρια του Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι σήμερα Τετάρτη (18.09) στις 12:00 θα ξεκινήσει η ηλεκτρονική διάθεση των 1st Class εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ για την 1η αγωνιστική του League Phase του UEFA Europa League 2024-25 που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25.09 στις 22:00 (τοπική ώρα) στο γήπεδο Ali Sami Yen Spor Kompleksi της Κωνσταντινούπολης.

18.09.2024

Τιμή Εισιτηρίου

Κατηγορία ΕισιτηρίουΤιμή
1st class (Block 101)200 € / 7.500 TRY

*Η διάθεση των υπόλοιπων εισιτήριων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 20.09, αφού οριστικοποιηθούν οι παράμετροι ασφαλείας από τις Τουρκικές Αρχές .

Κανάλι Πώλησης

Α.Επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ηλεκτρονική αγορά θα είναι διαθέσιμη μέχρι εξαντλήσεως των εισιτηρίων και με καταληκτίκη ημερομήνια τη Δευτέρα 23.09.2024 23:59.

Μετά την ολοκλήρωση της αγοράς ο φίλαθλος θα παραλάβει ένα επιβεβαιωτικό email της συναλλαγής & εντός μερικών ωρών ένα δεύτερο email με το εισιτήριο που θα εισέλθει στον αγώνα.

Διευκρινίσεις

  • Μετά το πέρας της καταληκτικής ημερομηνίας αγοράς και συγκεκριμένα από την Τρίτη 24.09 και έπειτα δεν θα είναι εφικτή καμιά αγορά εισιτηρίου.
  • Στην ηλεκτρονική αγορά υπάρχει ο περιορισμός των 10 εισιτηρίων ανά λογαριασμό.
  • Οι φίλαθλοι μπορούν είτε να εκτυπώσουν το εισιτήριό τους σε εκτυπωτή είτε να εισέλθουν στο γήπεδο με τη χρήση του QR code εισιτηρίου στο κινητό τους. Προς αποφυγή οποιουδήποτε προβλημάτος, η Galatasaray συστήνει στους φιλάθλους μας να εκτυπώσουν το εισιτήριο τους.
  • Eνημερώνουμε τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν οδικώς για Κωνσταντινούπολη πω στα χερσαία σύνορα διεξάγεται αυστηρώς τελωνειακός έλεγχος, τύπου αεροδρομίου, ο οποίος είναι ιδιαίτερα χρονοβόρος».
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα