Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Ο Ισπανός Αλεχάντρο Ερνάντεθ θα είναι ο διαιτητής του αγώνα

Newsroom
Alejandro Hernández Hernández

bet365

Η UEFA όρισε τον Ισπανό διαιτητή Αλεχάντρο Ερνάντεθ στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη με το ιστορικό του να αποτελεί καλό «οιωνό» για τον «δικέφαλο του βορρά».

Ο Ισπανός διαιτητής Αλεχάντρο Ερνάντεθ, που ανήκει στην elite κατηγορία, ορίστηκε από την UEFA να διευθύνει την πρεμιέρα του ΠΑΟΚ στο League Stage του Europa League κόντρα στην Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, ένα γεγονός που μπορεί να γεμίζει με αισιοδοξία τους προληπτικούς φίλους της ομάδας.

Βλέπετε ο 41χρονος ρέφερι μπορεί να μην έχει διαιτητεύσει ποτέ αγώνα στην Ελλάδα, ωστόσο, κατά το παρελθόν, έχει βρεθεί σε δύο παιχνίδια ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη και τα δύο αυτά κατέληξαν σε ελληνικό θρίαμβο.

Ο πρώτος αγώνας ήταν της ΑΕΚ, όταν είχε επικρατήσει με 3-0 της Σεν Γκαλεν στην Ελβετία (3ος γύρος προκριματικών Europa League 2020-2021) και ο δεύτερος του Ολυμπιακού όταν κι εκείνος είχε κερδίσει με το ίδιο σκορ και μάλιστα εκτός έδρας την Φενέρμπαχτσε (φάση ομίλων Europa League, 2021-2022).

Οι βοηθοί του θα είναι οι Χοσέ Ναράνιο και Ντιέγκο Σάντσεθ Ρόχο, τέταρτος θα είναι ο Χοσέ Λουίς Μουνουέρα ενώ στο VAR θα βρίσκονται οι Κάρλος ντελ Θέρο Γκράντε και Γκιγιέρμο Κουάντρα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα