ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό για Τόμας και οριστικά εκτός για Γαλατασαράι

ΠΑΟΚ: Ξανά ατομικό για Τόμας και οριστικά εκτός για Γαλατασαράι

Newsroom
Ο Τόμας

bet365

Ο Μπράντον Τόμας ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα και ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Γαλατασαράι χωρίς τον Ισπανό φορ.

Οριστικά χωρίς τον Μπράντον Τόμας στην Κωνσταντινούπολη ο ΠΑΟΚ. Ο Ισπανός επιθετικός έμεινε εκτός κανονικού προγράμματος για ακόμη μια φορά και ακολούθησε ξανά ατομικό.

Ο Τόμας ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις από την πρώτη αναμέτρηση απέναντι στη Σάμροκ Ρόβερς και δεν έχει καταφέρει ακόμα να ξεπεράσει το πρόβλημα του. Έτσι ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ισπανού φορ για το μεγάλο ματς με τη Γαλατασαράι στην Πόλη, για την πρώτη αγωνιστική της φάσης του League Phase του Europa League.

Οι Τούρκοι από την άλλη φαίνεται πως θα έχουν κανονικά στη διάθεση τους τον Μάουρο Ικάρντι, ενώ για τον Χακίμ Ζίγιες προκύπτει πως δεν θα προλάβει την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο του Βορρά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα