Γαλατάσαραϊ- ΠΑΟΚ: «Θέλουμε να κερδίσουμε το Europa League, πεινάμε για επιτυχίες»

Newsroom
Okan Buruk

bet365

Ο Οκάν Μπουρούκ προετοιμάζεται για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (25/9), τονίζοντας ότι στόχος της ομάδας του είναι να κατακτήσει το Europa League.

Η Γαλατάσαραϊ έχει ραντεβού με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη 25/9 στις 22:00 στην Κωνσταντινούπολη για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League. Ο τεχνικός της Γαλατά, Οκάν Μπουρούκ, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ματς ότι στόχος της ομάδας φέτος είναι η κατάκτηση του Europa League.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός των τούρκων ανέφερε: «Η κατάκτηση του Europa League είναι ένας στόχος για εμάς. Είμαστε σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Θέλουμε να κερδίσουμε για τη Γαλατασαράι και το τουρκικό ποδόσφαιρο. Κάναμε λάθη στην αρχή της σεζόν, αλλά όπως είπα ήταν μόλις η αρχή. Πάντα λέγαμε, φυσικά, ότι το να είσαι στο Champions League ήταν πολύ σημαντικό. Οι νέοι παίκτες μας προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στην ομάδα. Προσαρμόστηκαν ως παίκτες και ως προσωπικότητες. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα φέτος είναι ότι έχουμε καλούς επαγγελματίες που κατέχουν την ομάδα, που είναι καλοί επαγγελματίες, που δουλεύουν είτε παίζουν είτε όχι και που τα δίνουν όλα στις προπονήσεις».

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα