Σβαμπ: «Η League Phase του Europa League θυμίζει τα Play Off της Superleague»

Βασίλης Μπαλατσός
Schwab

bet365

Ο Στέφαν Σβαμπ εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τη Γαλατάσαραϊ και στάθηκε στη συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του, ενώ παραλλήλισε το νέο format της διοργάνωσης με τα play off της Stoiximan Superleague.

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει το πρώτο του παιχνίδι στη League Phase του Europa League την Τετάρτη (25/9, 22:00) και στην πρεμιέρα του έχει ματς επιπέδου... Champions League, στην έδρα της πρωταθλήτριας Τουρκίας, Γαλατάσαραϊ. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας, Στέφαν Σβαμπ, εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο format, το οποίο του θυμίζει τα play off του ελληνικού πρωταθλήματος.

Οι δηλώσεις του Σβαμπ:

Για το αν είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ: «Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Είναι ένα νέο σύστημα διεξαγωγής. Είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε παίξει δύσκολα παιχνίδια. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εδώ και θα είναι ένα ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για το επίπεδο δυσκολίας που έχει η διοργάνωση: «Είναι πολύ ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Θέλαμε να είμαστε στο Champions League. Αξίζουμε να είμαστε εδώ όμως και θα το απολαύσουμε. Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση».

Για το τι παιχνίδι περιμένει κόντρα στη Γαλατάσαραϊ: «Είναι οκτώ παιχνίδια και μοιάζει λίγο η διαδικασία με τα ελληνικά play off. Δύσκολα παιχνίδια με top ομάδες. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δίκη μας ομάδα. Να είμαστε προσεκτικοί. Θα έχουν τον κόσμο τους, που θα ακούγονται εξίσου δυνατά, αλλά θα έχουμε και εμείς τους δικούς μας που θα ακούγονται. Να εστιάσουμε στη δική μας ομάδα αυτό είναι το κλειδί».

Για το πως του φαίνεται το νέο format: «Είναι σίγουρα κάτι ενδιαφέρον και διαφορετικό. Δεν ήταν κακό και το προηγούμενο format. Είναι δύο έξτρα παιχνίδια. Το πιο σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι. Θέλουμε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Για το γεγονός πως η Γαλατά έχει στο ρόστερ της παίκτες με βαριά βιογραφικά: «Πάντα είναι ωραίο να παίζεις απέναντι σε μεγάλους παίκτες. Έχουμε και εμείς όμως καλούς παίκτες στην ομάδα μας. Έχουμε καλό και έμπειρο γκρουπ».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα