Ολυμπιακός: Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» για τη Λυών

Δημήτρης Τομαράς
Ρέτσος

bet365

Ο Ολυμπιακός ενημέρωσε για τους παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας με προορισμό τη Λυών.

Ο κάτοχος του Conference League ξεκινά αύριο (26/09 - 22:00) τη φετινή του ευρωπαϊκή πορεία από τη Γαλλία και την πόλη της Λυών. Η πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League στέλνει τον Ολυμπιακό στο «Parc Olympique Lyonnais» εκεί όπου οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με θετικό τρόπο τη διοργάνωση.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ανακοίνωσε την αποστολή με τους παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή της ομάδας. Οι επιλογές του Ισπανού τεχνικού δεν είχαν εκπλήξεις. Μασούρας και Ζέλσον έμειναν εκτός λόγω τραυματισμών σε αντίθεση με τον Ρέτσο, ο οποίος επιστρέφει στη δράση έχοντας ξεπεράσει το πρόβλημα που τον άφησε εκτός στα τελευταία παιχνίδια. Από εκεί και πέρα στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και τρεις νεαροί παίκτες. Ο λόγος για τους Μπακούλα, Μουζακίτη και Κωστούλα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για τη Γαλλία:

Φωτογραφίες από την αναχώρηση:

ε

ε

ε

ε

Αναλυτικά η αποστολή:

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Μπιανκόν, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσος, Αποστολόπουλος, Ντόι, Στάμενιτς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Κωστούλας

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα