Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Συνάντηση της διοίκησης της Τσιμ Μπομ με Γκοντσάρεβα και Μαυρομάτη

Βασίλης Μπαλατσός
Γαλατα

bet365

Λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της Γαλατάσαραϊ με τον ΠΑΟΚ στελέχη του κλαμπ της Τουρκίας είχαν συνάντηση με τον Αχιλλέα Μαυρομάτη και τη Μαρία Γκοντσάρεβα.

Ως είθισται στους αγώνες των διοργανώσεων της UEFA στελέχη της γηπεδούχου ομάδας έχουν συνάντηση με μέλη του φιλοξενούμενου κλαμπ ως ένδειξη φιλοξενίας. Σε αυτό το πλαίσιο της καθιερωμένης συνάντησης των εκπροσώπων των ομάδων μέλη της διοίκησης της Γαλατάσαραϊ είχαν συνάντηση με τη Μαρία Γκοντσάρεβα και τον Αχιλλέα Μαυρομάτη ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο «Rams Park» για την πρεμιέρα της League Phase του Europa League.

Η συνάντηση έγινε στο νησί που έχει πάρει το όνομα του συλλόγου στο Βόσπορο. Οι άνθρωποι της Τσιμ Μπομ αναμνηστικό στη CEO του ΠΑΟΚ και φανέλα της Γαλατά με το Νο. 10 στον νομικό εκπρόσωπο των Θεσσαλονικιών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα