Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Η τουρκική αστυνομία πήρε όλες τις σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας που μετέφεραν οι εκδρομείς

Σταύρος Σουντουλίδης
PAOK

bet365

Στον πρώτο έλεγχο που έκανε η αστυνομία της Τουρκίας στα πούλμαν που μετέφεραν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Γαλατάσαραϊ κατασχέθηκαν όλες οι σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας που βρέθηκαν.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η οργανωμένη μετακίνηση των φίλων του ΠΑΟΚ για την Κωνσταντινούπολη για την αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ για την πρώτη αγωνιστική της League Phase του Europa League. Τα λεωφορεία που μετέφεραν του φίλους των Θεσσαλονικιών ήταν τρεις ώρες στα σύνορα και στον πρώτο έλεγχο της τουρκικής αστυνομίας κατασχέθηκαν όλες οι σημαίες της Ελλάδας και της Μακεδονίας που είχαν μαζί τους οι επιβάτες.

Εκτός φυσικά από τους οπαδούς του Δικεφάλου του Βορρά που ταξιδεύουν οργανωμένα υπάρχουν και φίλαθλοι των πρωταθλητών Ελλάδας, οι οποίοι ταξίδεψαν μεμονωμένα και βρίσκονται ήδη στην Κωνσταντινούπολη. Αυτή την ώρα όσοι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι στην Πόλη ξεκινήσουν συγκεντρώνονται στην πλατεία Σουλταναχμέτ, ώστε να ξεκινήσουν για το «RAMS Park» με δημοτικά λεωφορεία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα