Ντιναμό Κιέβου - Λάτσιο: Συνελήφθησαν Ιταλοί οπαδοί με όπλα στη Γερμανία

Newsroom
Λάτσιο

bet365

Μια ομάδα περίπου 60 οπαδών της Λάτσιο συνελήφθη στο Αμβούργο, αφού στην κατοχή τους βρέθηκαν όπλα. Σε όλους απαγορεύθηκε η είσοδος στο «Volksparkstadion». 

Μια ομάδα 60 οπαδών της Λάτσιο συνελήφθησαν το πρωί στο Αμβούργο έχοντας στην κατοχή τους όπλα. Ετσι, η γερμανική αστυνομία εκτός των άλλων τους απαγόρευσε την είσοδο στο «Volksparkstadion» για την αναμέτρηση με την Ντιναμό Κιέβου. Οι αρχές του Αμβούργου δήλωσαν ότι μια ομάδα Ιταλών οπαδών προσπάθησε να αποφύγει την αστυνομική συνοδεία το βράδυ της Τετάρτης στην κεντρική πλατεία της πόλης, με αποτέλεσμα να γίνει έρευνα από τις ειδικές δυνάμεις. Σύμφωνα με την αστυνομία, μεταξύ των αντικειμένων που ανακαλύφθηκαν και κατασχέθηκαν ήταν έξι μαχαίρια, έξι δρεπάνια, τρία ρόπαλα, ένα γαλλικό κλειδί, αλλά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα. Η Λάτσιο επιβεβαίωσε ότι οπαδοί συνελήφθησαν από την αστυνομία και τους απαγορεύτηκε η είσοδος στο Volksparkstadion.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα