Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα των ασπρόμαυρων

Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Η ενδεκάδα των ασπρόμαυρων

Newsroom
Ο Κωνσταντέλιας του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ξεκινάει στο αρχικό σχήμα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην αναμέτρηση με τη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη, με τον Ρουμάνο τεχνικό του ΠΑΟΚ να επιλέγει τον Τσάλοφ στην κορυφή της επίθεσης.

Ο ΠΑΟΚ ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στο League Phase του Europa League απέναντι στη Γαλατάσαραϊ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να ξεκινάει τον Τσάλοφ στην κορυφή της επίθεσης και τον Κωνσταντέλια να παίρνει φανέλα βασικού στην τριάδα πίσω από τον Ρώσο επιθετικό μαζί με τους Τάισον και Ζίβκοβιτς που είναι στις δύο πλευρές.

Στο τέρμα είναι ο Κοτάρσκι, οι Μπάμπα, Κόλεϊ, Κετζιόρα και Ότο αποτελούν την τετράδα της άμυνας, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής ξεκινάει το δίδυμο του Οζντόεφ με τον Καμαρά.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Κόλεϊ, Μπάμπα, Γιόνι, Οζντόεφ, Καμαρά, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς, Τσάλοφ.

Αναπληρωματικοί: Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Μιχαηλίδης, Μπακαγιόκο, Σβαμπ, Σάστρε, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Σορετίρε, Ντεσπόντοφ.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα