Γαλατάσαραϊ - ΠΑΟΚ: Με Οσιμέν στην κορυφή και δύο αλλαγές η ενδεκάδα των Τούρκων

Newsroom
osihmen

bet365

Η βασική ενδεκάδα της Γαλατάσαραϊ για το παιχνίδι της πρεμιέρας του Europa League απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Τα τουρκικά media έκαναν λόγο για εκτεταμένο ροτέισον του Οκάν Μπουρούκ εν όψει ΠΑΟΚ, όμως ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ δεν... ανακάτεψε τόσο την τράπουλα για την πρεμιέρα του Europa League. Προχώρησε μόλις σε δύο αλλαγές σε σχέση με το ντέρμπι απέναντι στη Φενέρ προ ημερών και μια εξ αυτών αναγκαστική λόγω της τιμωρίας του Μουσλέρα. Εκτός σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι έμεινε και ο εξτρέμ Γιουνούς.

Απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά ο Γκιβέντς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα θα έχει τους Τζέικομπς, Αμπντουλκερίμ, Σάντσες και Αϊχάν. Τορέιρα και Σάρα θα είναι οι δύο του άξονα και οι Ακγκούν, Μέρτενς και Γιλμάζ πίσω από τον Οσιμέν στην κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της Γαλατάσαραϊ: Γκιβέντς, Τζέικομπς, Σάντσες, Μέρτενς, Ακγκούν, Σάρα, Αϊχάν, Τορέιρα, Αμπντουλκερίμ, Οσιμέν, Γιλμάζ

Οι αναπληρωματικοί της Γαλατάσαραϊ: Ακμάν, Μπαλτατσί, Μπατσουαγί, Ντεμιρμπάι, Ντεμίρ, Ικάρντι, Γέλερτ, Κουτλού, Λους, Νέλσον, Ορντού, Σεν

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα