ΓεροΓιοβάισα: Ο Ελ Καμπί συνεχίζει το... βιολί του

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Οι έντεκα γκολάρες του Ελ Κααμπί που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στην κούπα (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός παίρνει τη σκυτάλη στην Ευρώπη και ο ΓεροΓιοβάισα σας έχει ένα ειδικό Bet Builder με ψήφο στο... πολυβόλο Αγιούμπ Ελ Καμπί.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι των ελληνικών ομάδων συνεχίζεται, με τον Ολυμπιακό να παίρνει απόψε (22:00) τη σκυτάλη από τον ΠΑΟΚ ο οποίος χθες δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη απέναντι σε μια πολύ δυνατή αντίπαλο. Από την πλευρά τους οι «ερυθρόλευκοι» ξεκινούν την αποστολή τους στο League Phase του Europa League στην έδρα της Λυών, μιας ομάδας που δεν ετοιμάζεται και με την καλύτερη ψυχολογία.

Έχασε άλλωστε το ντέρμπι στα... χασομέρια απέναντι στη Μαρσέιγ σε ένα δραματικό φινάλε κι έχει καταποντιστεί στη 14η θέση της Ligue 1. Για σήμερα λοιπόν σας έχω ένα Bet Builder με 9.50 απόδοση αποτελούμενο από τρεις επιλογές. Ξεκινάμε με τα βασικά! Στην κατάσταση που είναι αμφότερες ομάδες το γκολ... μυρίζει από χιλιόμετρα και η επιλογή του Goal/Goal πληρώνει ξεχωριστά σε απόδοση 1.63.

Προχωράμε με σκόρερ και η ψήφος μου έχει... ερυθρόλευκο χρώμα. Όλοι είδαμε πέρσι τον... δαίμονα που απελευθέρωσε από μέσα του ο Αγιούμπ Ελ Καμπί στα ματς του Ολυμπιακού στο Conference League και τον βλέπω να δίνει συνέχεια στο ευρωπαϊκό σερί του. Ο Μαροκινός σαν Anytime Scorer είναι η δεύτερη επιλογή του Bet Builder, σε απόδοση που μόνη της πληρώνει στο 2.60.

Με δεδομένο πάντως πως μιλάμε για ματς πρεμιέρας βλέπω ένα παιχνίδι που θα κινηθεί στην ισορροπία χωρίς πολύ μεγάλα ρίσκα. Κλείνουμε λοιπόν με Χ σαν αποτέλεσμα ημιχρόνου σε απόδοση 2.15, με την ελπίδα πως θα βγω (και θα σας βγάλω) ασπροπρόσωπους!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα