Ρέτσος: «Οι δύο ήττες σε λίγες μέρες δεν αντιπροσωπεύουν τον Ολυμπιακό»

Ρέτσος: «Οι δύο ήττες σε λίγες μέρες δεν αντιπροσωπεύουν τον Ολυμπιακό»

Βασίλης Μπαλατσός
Retsos

bet365

Οι δηλώσεις του εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού, Παναγιώτη Ρέτσου, στην κάμερα της Cosmote TV μετά την ήττα από τη Λυών στη Γαλλία.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του ευρωπαϊκό ματς ως κάτοχος του Conference League έχασε από τη Λυών στη Γαλλία με 2-0. Ο εκ των αρχηγών των Πειραιωτών επέστρεψε στη δράση μετά τον τραυματισμό του και ήταν βασικό στο «Groupama Stadium». Ο διεθνής Έλληνας στόπερ μίλησε την κάμερα της Cosmote TV μετά το ματς και αναφέρθηκε στη δεύτερη διαδοχική ήττα των Πειραιωτών μετά από αυτή με τον Άρη για το πρωτάθλημα και τόνισε πως δεν «αντιπροσωπεύουν τον Ολυμπιακό».

«Παίξαμε καλύτερα από τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά είναι δεύτερη ήττα σε λίγες μέρες, δεν αντιπροσωπεύει αυτό τον Ολυμπιακό. Κρατάμε την αλλαγή του συστήματος που έχουμε τους παίκτες να το καλύψουμε. Είχαμε ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Η Λυών έχει μεσοεπιθετικά εξαιρετικούς παίκτες και μας τιμώρησαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Ημουν κοντά 6 εβδομάδες έξω, ήταν δύσκολο διάστημα γιατί ήθελα να βοηθήσω την ομάδα. Τώρα είμαι καλά, δεν είμαι ακόμα όπως ήμουν πέρυσι. Θέλω να δουλέψω όσο πιο πολύ μπορώ. Είμαστε χαρούμενοι για τα παιδιά που έχουμε μαζί μας, που δεν είναι πια παιδιά είναι άνδρες. Είμαι υπερήφανος για τον Μπάμπη Κωστούλα. Θέλουμε να τους βοηθήσουμε και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο», ανέφερε ο Ρέτσος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα