Ολυμπιακός: Ο Κωστούλας έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Πειραιωτών που παίζει στην Ευρώπη

Ολυμπιακός: Ο Κωστούλας έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Πειραιωτών που παίζει στην Ευρώπη

Newsroom
κωστουλας

bet365

Ιστορική ήταν η βραδιά της Πέμπτης για τον Μπάμπη Κωστούλα καθώς με τη συμμετοχή του απέναντι στη Λυών έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του Ολυμπιακού που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Ο Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στη Λυών ωστόσο δεν τα κατέφερε και ξεκίνησε με ήττα τις υποχρεώσεις του στην League Phase του Europa League.

Για τον Μπάμπη Κωστούλα πάντως η βραδιά αυτή θα είναι αξέχαστη. Ο 17χρονος άσος έκανε το βράδυ της Πέμπτης το ντεμπούτο του σε ευρωπαϊκό παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έγραψε ιστορία.

Πιο συγκεκριμένα, με τη συμμετοχή του απέναντι στη Λυών, ο Κωστούλας έγινε ο τρίτος νεότερος ποδοσφαιριστής στην ιστορία των Πειραιωτών που αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό ματς με τα «ερυθρόλευκα». Μικρότεροί του μόνο ο Δημήτρης Πλέσσας και ο Κυριάκος Καλκιτανίδης στο Ολυμπιακός - Ζίλινα, το μακρινό 1961.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα