Μπράγκα: Τεσσάρα στη Ρίο Άβε και τώρα... Ολυμπιακός

Ιάσονας Θεριός
Μπράγκα

bet365

Λίγες μέρες πριν την ευρωπαϊκή της «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό, η Μπράγκα του Κάρλος Καρβαλιάλ διέλυσε εντός έδρας τη Ρίο Άβε (4-0) και πήρε το δεύτερο διαδοχικό της τρίποντο στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η Μπράγκα μετρά αντίστροφα για το ταξίδι της στην Ελλάδα και την ευρωπαϊκή της «μάχη» κόντρα στον Ολυμπιακό για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League (03/10) και έβαλε στις αποσκευές της μια ιδανική... ένεση ψυχολογίας.

Η ομάδα του Κάρλος Καρβαλιάλ διέλυσε εντός έδρας τη Ρίο Άβε του βασικού Μάριου Βρουσάι και πήρε το δεύτερο σερί τρίποντό της στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο πρώην κόουτς των «ερυθρόλευκων» παρέταξε την ομάδα του με τέσσερις αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να φτάσει στην άνετη και ευρεία νίκη. Μέσα σε επτά λεπτά στο πρώτο μέρος (31' - 38') οι Μαρτίνεζ και Γκάρμπι έκαναν το 2-0 και έθεσαν γερές βάσεις νίκης. Στο 66' ο Ρικάρντο Όρτα έδωσε αέρα τριών τερμάτων και στις καθυστερήσεις ο Μπρούμα σκόραρε ξανά (έχει τέσσερα γκολ και δύο ασίστ στα τρία τελευταία ματς!) για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα!

Η σύνθεση της Μπράγκα: Ματέους, Μαρίν, Νιακατέ, Φερέιρα, Γκόμεζ, Καρβάλιο (70' Α. Όρτα), Γκόρμπι (82' Ελγκέρα), Μαρτίνεζ, Γκάρμπι (62' Μπρούμα), Ρ. Όρτα, Φερνάντεζ (62' Ελ Ουαζανί)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα