ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος ο Κόλεϊ, μόνιμα εκτός Τόμας και Τσιφτσής

ΠΑΟΚ: Παραμένει αμφίβολος ο Κόλεϊ, μόνιμα εκτός Τόμας και Τσιφτσής

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Ομάρ Κόλεϊ

bet365

Τη Δευτέρα (30/9) ο Ομάρ Κόλεϊ έκανε θεραπεία κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου την Τρίτη (1/10), ενώ έκτος προπόνησης παραμένουν οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής.

Αμφίβολος παραμένει ο Ομάρ Κόλεϊ για τον αγώνα κόντρα στην FCSB το βράδυ της Πέμπτης (3/10) στο γήπεδο της Τούμπας για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Εκτός συνεχίζουν να είναι ο Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής, με τον ΠΑΟΚ να ανακοινώνει το απόγευμα της Δευτέρας (30/9) την απόκτηση του Γίρι Παβλένκα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το κακό αποτέλεσμα κόντρα στον Αρη, κρατάει την κυριαρχική εμφάνιση που πραγματοποίησε και δουλεύει για να διορθώσει τα λάθη του και να επιστρέψει στις νίκες. Πρώτη πρόκληση το παιχνίδι κόντρα στην FCSB στην Τούμπα.

Ώρες μετά τη λήξη του αγώνα με τον Αρη, το αγωνιστικό τμήμα επέστρεψε στο γήπεδο, αυτή τη φορά της Νέας Μεσημβρίας και ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την επικείμενη αναμέτρηση. Οι παίκτες που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα στο παιχνίδι της Κυριακής, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης σε πισίνα, γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι έπαιξαν δίτερμα υψηλής έντασης.

Ο Ομάρ Κόλεϊ έκανε θεραπεία κι η κατάστασή του θα εκτιμηθεί εκ νέου αύριο, ενώ έκτος προπόνησης έμειναν κι οι Μπράντον Τόμας κι Αντώνης Τσιφτσής.

Την Τρίτη (01.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα