Ολυμπιακός: Το μήνυμα της Μπράγκα για το ματς του Φαλήρου και το... κλείσιμο του ματιού του Καρβαλιάλ

Βασίλης Μπαλατσός
Ο Καρβαλιάλ

bet365

Η Μπράγκα έκανε ανάρτηση στα Social Media ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με μια φωτογραφία του Κάρλος Καρβαλιάλ, να κλείνει το μάτι του.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το πρώτο του εντός έδρας ευρωπαϊκό παιχνίδι στη σεζόν κόντρα στην Μπράγκα και οι Πορτογάλοι θα ταξιδέψουν στην Αθήνα την Τετάρτη (2/10). Οι Πειραιώτες θα βρουν απέναντι τους ιδιαίτερα γνωστά πρόσωπα, όπως ο Μπρούμα και οι Κάρλος Καρβαλιάλ - Αντρέ Όρτα, οι οποίοι ήταν στην ομάδα την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Η Μπράγκα έστειλε το μήνυμα της για τον αγώνα του «Γεώργιος Καραϊσκάκης» μέσω Social Media, καθώς ανέβασε μια φωτογραφία του Κάρλος Καρβαλιάλ να κλείνει το μάτι, με λεζάντα «Τα λέμε σύντομα Αθήνα».

Θυμίζουμε πως ο 58χρονος τεχνικός έμεινε τρεις μήνες στο Φάληρο, από τον Δεκέμβριο του 2023 μέχρι τον Φεβρουάριο, που αντικαταστάθηκε από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. Σε 11 ματς στον ερυθρόλευκο πάγκο είχε απολογισμό 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα