Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε, όλοι μαζί προσπαθούμε να είμαστε όπως πέρυσι»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισπανός προπονητής των Ερυθρόλευκων στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα απέναντι στον σύλλογο της Μπράγκα απάντησε για τους πιτσιρικάδες, δεν αποκάλυψε φυσικά τα σχέδια της 11άδας και έθεσε τους στόχους για το παιχνίδι.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε σε αρκετά θέματα στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου του Ολυμπιακού. Ειδικότερα ο Ισπανός προπονητής τόνισε για:

Τους πιτσιρικάδες και το εάν θα δοθούν ξανά ευκαιρίες σε αυτούς: Καλησπέρα σας. Για τους μικρούς είναι πώς τους υπολογίζουμε όλους τους παίκτες το ίδιο. Έχουν αποδείξει πώς μπορούν να βρίσκονται εδώ. Έχουμε 31 παίκτες και δεν είναι εύκολο αλλά τους υπολογίζουμε. Και όταν δεν παίζουν με εμάς θα παίρνουν παιχνίδια στην ομάδα Νέων.

Τη Μπράγκα και τον Μπρούμα, πρώην παίκτη των Πειραιωτών και τις επιδόσεις του: Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για τον Αντρέ και τον ξεχνάμε το πόσο καλός είναι (ο Μπρούμα). Η αντίπαλός μας έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ξέρουμε τα προβλήματα που μπορεί να μας δημιουργήσει. Σεβόμαστε αλλά είμαστε Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας παρουσιάζοντας τον καλύτερό μας εαυτό.

Τους τραυματίες ο Ισπανός τεχνικός είπε πώς άπαντες προπονήθηκαν τη Δευτέρα και θα είναι διαθέσιμοι εφόσον συνεχίσουν έτσι.

Την προσέγγιση του αγώνα σε σχέση με τον Ατρόμητο: Είδαμε πώς με τη Λυών δεν πήγε τίποτα καλά αλλά παίξαμε με άλλη διάταξη. Διορθώσαμε πράγματα και δείξαμε στον 2ον αγώνα (με τον Ατρόμητο) πώς μπορούμε να είμαστε βελτιωμένοι.

Το γεγονός πώς ο πειραϊκός σύλλογος θα φορά την Πέμπτη το σήμα του Conference League (για πρώτη φορά εντός): Είναι η στιγμή που πρέπει να κάνουμε βήμα μπροστά. Να βελτιώσουμε πράγματα. Όλοι μαζί προσπαθούμε να είμαστε όπως πέρυσι. Πρέπει να έχουμε πιο μεγάλη επιθετικότητα και να είμαστε πιο καλοί στο πρέσινγκ. Να είμαστε αποτελεσματικοί και πιο αποτελεσματικοί. Πιστεύουμε στη δύναμη που θα μας δώσει ο κόσμος.

Τον αντίπαλο και που στέκεται ο Ισπανός προπονητής τόνισε πώς τον ανησυχεί γενικά ως σύλλογος. Γενικά ανησυχεί για την αντιμετώπιση.

Τους νέους και εάν θα ενδέχεται να είναι κάποιος βασικός ή τυχόν αλλαγές (σε ερώτηση του Gazzetta): Απαντήσατε εσείς (στη λογική του ότι ποτέ δεν στέκεται στα πλάνα του). Δεν θα σας πω κάτι.

Το εάν οι 2 σύλλογοι ενόψει και των ντέρμπι που έχουν θα σκέφτονται και αυτά: Πιστεύω πώς θα συγκεντρωθούν οι παίκτες οι δικοί μας στον αγώνα της Πέμπτης. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε τον αγώνα στην Ευρώπη.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα