Ο Ορτα στην ερώτηση του Gazzetta για την επιστροφή του: «Νιώθω πολύ ιδιαίτερα και πολύ ξεχωριστά που γυρίζω εδώ, νιώθω σαν να ήταν χθες»

Ο Ορτα

bet365

Ο Αντρέ Ορτα ως χαφ της Μπράγκα φυσικά ρωτήθηκε από το Gazzetta για το πώς νιώθει που γυρίζει στην Ελλάδα και θα βιώσει ξανά την ατμόσφαιρα του Καραϊσκάκη.

Ο Ορτα στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα του Φαλήρου τόνισε για:

Τις δηλώσεις του Τσικίνιο για εκείνον και τον αγώνα: Ναι. Όσο για τον Τσικίνιο ήδη είχαμε επικοινωνία πριν από λίγο. Ήρθαμε μαζί στον Ολυμπιακό. Περάσαμε απίστευτες στιγμές. Θα είμαστε αντίπαλοι για 90 λεπτά. Έχουμε την ποιότητα για να ανταπεξέλθουμε και να νικήσουμε.

Την αλλαγή διάταξης από τον Ολυμπιακό για τον αγώνα της Πέμπτης: Δεν μας τρομάζει ούτε μας μπερδεύει αυτό. Ζούμε σε μία εποχή που ξέρουμε τις ιδέες του αντίπαλου. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και σας θυμίζω πώς έχουμε 3 σερί νίκες.

Την επιστροφή του στο Καραϊσκάκη και τον ευρωπαϊκό τίτλο (σε ερώτηση του Gazzetta): Όντως νιώθω πολύ ιδιαίτερα και πολύ ξεχωριστά που γυρίζω εδώ. Νιώθω σαν να ήταν χθες οι 3 μήνες. Ήταν το τελευταίο μου ματς (στους Πειραιώτες) που συνοδεύτηκε με νίκη με δικά μου γκολ. Ελπίζω αυτή τη στιγμή να τα καταφέρουμε από δικά μου γκολ με την ομάδα που είμαι τώρα.

Το πώς νιώθει που γυρίζει στην Ελλάδα: Όντως πέρασα μεγάλες στιγμές. Το νιώθω σαν στο 'σπίτι' μου. Τα έχω ήδη πει στην ομάδα για το τι θα αντιμετωπίσουμε. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και μόνο για τη νίκη μας από τότε που θα ξεκινήσει.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα