ΠΑΟΚ: Ο Χαραλάμπους δεν έκρυψε την συγκίνησή του και αποθέωσε τον Λουτσέσκου

Ο Ηλίας Χαραλάμπους στην συνέντευξη Τύπου της Τούμπας

bet365

Ο Ηλίας Χαραλάμπους δεν έκρυψε την συγκίνησή του για την επιστροφή του στην Τούμπα. Ο Κύπριος επιστρέφει ως προπονητής της FCSB για την αυριανή «μάχη» στη League Phase του UEFA Europa League.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους πέρασε για μια τριετία από τον ΠΑΟΚ φορώντας τη φανέλα του και παίζοντας από το καλοκαίρι του 2005 (επιλογή του Γιώργου Κωστίκου) μέχρι το Μάιο του 2008 σε 72 παιχνίδια.

Πλέον ο Κύπριος είναι ο προπονητής της FCSB και επέστρεψε στην αγαπημένη του Τούμπα για την αναμέτρηση του Europa League κόντρα στον ΠΑΟΚ δηλώντας συγκινημένος και χαρούμενος.

«Είμαι στην πόλη που πέρασα τρία χρόνια και δεν μπορώ παρά να είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος. Εδώ έκανα πολλούς φίλους, εδώ γεννήθηκε ο γιος μου. Έχω πολλές αναμνήσεις. Ερχόμενος εδώ ένιωσα πολλή συγκίνηση», υποστήριξε ο Ηλίας Χαραλάμπους, που από το καλοκαίρι του 2022 έχει αναλάβει τις τύχες της FCSB και ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

«Εργάζομαι στην μεγαλύτερη ομάδα της Ρουμανίας και αύριο θα βρίσκομαι αντίπαλος της παλιάς μου ομάδας. Αν έλεγα ότι δεν είναι μία συναισθηματική στιγμή για μένα, θα έλεγα ψέματα. Είμαι πολύ περήφανος όμως που ανήκω πια στην FCSB και βλέπω αυτό το παιχνίδι, όπως και όλα τα υπόλοιπα. Δεν διαφέρει ο τρόπος με τον οποίο προετοιμάσαμε το αυριανό παιχνίδι (3/10). Κάναμε αυτό που κάνουμε πάντα», εξήγησε ο Κύπριος προπονητής, που δεν έχει κρύψει ότι είναι «φαν» του Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Σέβομαι και εκτιμώ πολύ τον Ραζβάν, με βοήθησε πολύ όταν ξεκίνησα την προπονητική μου καριέρα. Αύριο όμως θα είμαστε αντίπαλοι. Θα προσπαθήσει για το καλύτερο για την ομάδα του, όπως αντίστοιχα και εγώ. Ξεχωρίζω την απλότητα και την ταπεινότητα του Ραζβάν. Όποιος προπονητής κι αν είσαι, αν δεν έχεις καλό χαρακτήρα, δεν θα πετύχεις. Η ταπεινότητά του είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει και η σκληρή δουλειά. Ξέρω ότι σπαταλά πολλές ώρες στη δουλειά. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα, έχει ένα ομαδικό πνεύμα, αυτό κάνει τη διαφορά», είπε.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους ξεχωρίζει τον Γιάννη Κωνσταντέλια και τον θεωρεί ως τον πιο επικίνδυνο παίκτη του «Δικεφάλου». «Δεν θα αφοσιωθούμε αποκλειστικά στον Κωνσταντέλια που μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι άμεσα θα πάρει μεταγραφή. Θα πω ότι υπάρχει πολλή ποιότητα στον ΠΑΟΚ αλλά ναι, ξεχωρίζω τον Κωνσταντέλια», τόνισε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ενώ αναφερόμενος στην ατμόσφαιρα της Τούμπας είπε: «Είδαμε το γήπεδο, ξέρουμε για την ατμόσφαιρα του γηπέδου και αυτό μας δίνει ένα έξτρα κίνητρο για τον αυριανό αγώνα».

Όσο για την παρουσία του Τζίτζι Μπεκάλι στην Θεσσαλονίκη σχολίασε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είναι μαζί μας. Είναι ένα έξτρα κίνητρο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε αύριο και για εκείνον. Είναι η πρώτη φορά, κατά τη διάρκεια της θητείας μου, που ταξιδεύει με την αποστολή. Είναι ένας άνθρωπος που μας δίνει κίνητρο και ελπίζω να τον κάνουμε χαρούμενο αύριο».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα