ΠΑΟΚ: «Απόβαση» Ρουμάνων στην Τούμπα για την προπόνηση της FCSB

Η προπόνηση της Στεάουα στο γήπεδο της Τούμπας

bet365

Δεκάδες Ρουμάνοι δημοσιογράφοι -αριθμός ρεκόρ λένε στην Τούμπα- ακολούθησαν την αποστολή της FCSB στη Θεσσαλονίκη ενόψει του αυριανού αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη League Phase του Europa League.

Ο Ηλίας Χαραλάμπους πάτησε ξανά το χορτάρι της Τούμπας 16 χρόνια, μετά την τελευταία του συμμετοχή με την φανέλα του ΠΑΟΚ, με τον Κύπριο προπονητή της FCSB να είναι εξοικειωμένος με τo γήπεδο και την έδρα του «Δικεφάλου» και στην συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε να μην κρύβει την συγκίνησή του.

Η παρουσία της ρουμανικής ομάδας στη Θεσσαλονίκη για τον αυριανό αγώνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον κάτι που φάνηκε και το πρωί της Τετάρτης (2/10) στην συνέντευξη Τύπου του συμπατριώτη τους, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος περιμένει αύριο στην πόλη τον πατέρα του, Μιρτσέα, που θα έρθει για να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση και με την ιδιότητα του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Ρουμανίας.

Δεκάδες Ρουμάνοι δημοσιογράφοι έχουν ακολουθήσει την ομάδα από το Βουκουρέστι στη Θεσσαλονίκη, στην Τούμπα κάνουν λόγο για αριθμό - ρεκόρ ξένων δημοσιογράφων σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ, μάλιστα η εικόνα από την προπόνηση της ρουμανικής ομάδας με πάρα πολλές τηλεοπτικές κάμερες ήταν ενδεικτική.

Από την τελευταία προπόνηση της Στεάουα στην Τούμπα

Οι ποδοσφαιριστές της FCSB είχαν την ευκαιρία να πάρουν μια γεύση από το γήπεδο της Τούμπας, όπου πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Η FCSB έφτασε στη Θεσσαλονίκη με αρχηγό αποστολής τον γνωστό εκκεντρικό πρόεδρό της, Τζίτζι Μπεκάλι, ο οποίος αποφάσισε να ταξιδέψει εκτός Ρουμανίας με την ομάδα ύστερα από 18 ολόκληρα χρόνια ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΠΑΟΚ για τη League Phase του UEFA Europa League.

Το ταξίδι στην Ελλάδα, τη Θεσσαλονίκη και το Άγιο Όρος είναι μια πρόκληση για τον Μπεκάλι, ο οποίος αποφάσισε και πήρε μαζί του τρεις Ρουμάνους ιερείς, ενώ επισκέφτηκε, ήδη, την εκκλησία του πολιούχου της πόλης, Αγίου Δημητρίου.

«Είπα: Άγιε Δημήτρη, αν κληρωθούμε με τον ΠΑΟΚ, θα έρθω να σε επισκεφτώ! Και πάω να τον επισκεφτώ. Πήραμε και τρεις ιερείς μαζί μας και ίσως νοικιάσουμε μια εκκλησία, και αύριο θα κάνουμε λειτουργία στα ρουμανικά», δήλωνε σήμερα το μεσημέρι στο Βουκουρέστι και στη συνέχεια επισκέφτηκε την εκκλησία του Γρηγορίου του Παλαμά.

Στο πλευρό της ρουμανικής ομάδας αναμένεται να βρίσκονται περίπου 600 φίλοι της.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα