Ραζβάν Λουτσέσκου: «Για μένα, είναι… Στεάουα» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου υπογράμμισε ότι για τον ίδιο η σημερινή αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι πάντα… Στεάουα, παρότι για νομικούς λόγους, ο σύλλογος ονομάζεται FCSB. Συμφωνεί και η UEFA με τον όρο «Στεάουα Βουκουρεστίου»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ξεκαθάρισε στους Ρουμάνους δημοσιογράφους, ότι για αυτόν η FCSB είναι η Στεάουα, αλλά θα την αποκαλεί FCSB για να αποφύγει τη σύγχυση.

«Για μένα είναι η Στεάουα. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν είμαι καλός με τα νομικά, δεν έχω ιδέα, δεν ασχολήθηκα. Βλέπω μόνο μια συνέχεια εκείνης της ομάδας της Στεάουα που τα τελευταία χρόνια ανήκει στον Τζίτζι Μπεκάλι. Πώς έφτασε εκεί δεν ξέρω και δεν με νοιάζει. Για μένα είναι… η Στεάουα. Απλά την είπα τώρα FCSB για να μην δημιουργηθεί σύγχυση γιατί δεν ξέρω πώς αναφέρεται στα media, FCSB ή Στεάουα. Αλλά είναι η Στεάουα», δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, μετά από σχετική ερώτηση συμπατριώτη του δημοσιογράφου, που έγινε viral στη Ρουμανία.

Πριν από την έναρξη της League Phase του Europa League η UEFA επέμενε πως: «Η FCSB είναι η πρώην Στεάουα Βουκουρεστίου» Η ευρωπαϊκή συνομοσπονδία ποδοσφαίρου παρέμεινε αμετακίνητη στο αμφιλεγόμενο παιχνίδι «FCSB vs Στεάουα Βουκουρεστίου», κάτι που παρουσιάστηκε στο τελευταίο αφιέρωμα της.

«Η FCSB, παλαιότερα γνωστή ως Στεάουα Βουκουρεστίου, ένας σύλλογος γεμάτος παράδοση και ένας γίγαντας του ρουμανικού ποδοσφαίρου», ανέφερε η UEFA σε ένα βίντεο με το οποίο παρουσίασε την ομάδα του Τζίτζι Μπεκάλι.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα