Ολυμπιακός - Μπράγκα: Οι Πορτογάλοι δεν ξεχνούν τους... πρώην Τσικίνιο, Κάρμο και Όρτα (vid)

Newsroom
Τσικίνιο

bet365

Η Μπράγκα δεν ξέχασε τους... πρώην Τσικίνιο και Κάρμο που θα συναντήσει απόψε (03/10) απέναντί της στο ματς με τον Ολυμπιακό και το απέδειξε μέσα από βιντεάκι στα social media.

Αντίστροφα μετράει ο Ολυμπιακός για τη δεύτερη μάχη στο Europa League με αντίπαλο τη Μπράγκα, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν το restart μετά την ήττα στην πρεμιέρα απέναντι στη Λυών.

Οι δυο ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 19:45 στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τους Πορτογάλους φυσικά να έχουν καταφτάσει ήδη στο γήπεδο και να ανεβάζουν στα social media ένα βίντεο με... παλιούς γνωστούς που συνάντησαν στον Πειραιά.

Ο λόγος για τους Τσικίνιο, Κάρμο και Όρτα, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπράγκα. Βέβαια τον τελευταίο οι «Αρσεναλίστας» τον έχουν και πάλι δίπλα τους μιας και ο 25χρονος επέστρεψε από τον δανεισμό του το καλοκαίρι.

Οι Πορτογάλοι όταν τους είδαν στην αφίσα του Ολυμπιακού ανέβασαν ένα χιουμοριστικό βιντεάκι σε λογαριασμό τους στα social media, με ειδικό... soundtrack να «παίζει» για κάθε ποδοσφαιριστή. Την τιμητική του είχε ιδίως ο Όρτα και φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα.

@scbraga_oficial Our boys 🥹 #SCBraga #AndréHorta #DavidCarmo #Chiquinho #Olympiacos #UEFAEuropaLeague #EuropaLeague #TikTokDesporto ♬ som original - SC Braga

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα