Γιος Λουτσέσκου: «Να πανηγυρίσουμε μαζί τη νίκη σήμερα»

Newsroom
Λουτσέσκου

bet365

Ο γιος του Ραζβάν Λουτσέσκου και εγγονός του Μιρτσέα, Ματέι ταξίδεψε μαζί με τον παππού του στη Θεσσαλονίκη για να δει το παιχνίδι με την Στεάουα, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως θέλει να πανηγυρίσει τη νίκη μαζί με τον πατέρα του.

Μετά την ήττα στην Κωνσταντινούπολη από την Γαλατασαράι, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Στεάουα για την 2η αγωνιστική της League Phase του Europ League. Τον αγώνα θα παρακολουθήσει από τη Τούμπα και ο γιος του Ραζβάν Λουτσέσκου, Ματέι, ο οποίος ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τον παππού του, Μιρτσέα.

Ο νεαρός Ματέι μίλησε για την οικογένειά του και το πάθος με το οποίο αυτή ζει το ποδόσφαιρο, ένα πάθος που για το άθλημα αυτό ο ίδιος δεν είχε, ενώ ευχήθηκε να πανηγυρίσει με τον πατέρα του τη νίκη στο σημερινό ματς.

Αναλυτικά επισήμανε: «Προσπάθησαν να με πάνε στο ποδόσφαιρο, ήμουν τερματοφύλακας για ένα διάστημα στα 14 μου, αλλά δεν κόλλησε. Ποτέ δεν ήθελα να γίνω ποδοσφαιριστής. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, βλέπω αγώνες, πηγαίνω σε αγώνες στη Ρουμανία, στη Ντιναμό, στη Ραπίντ. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, αλλά δεν έχω το πάθος που έχει η οικογένειά μου. Γι’ αυτούς (αναφέρεται σε Μιρτσέα και Ράζβαν) το ποδόσφαιρο είναι το παν. Στα οικογενειακά δείπνα συνήθως αποσύρονται σε μια γωνιά, μιλούν για ποδόσφαιρο και η υπόλοιπη οικογένεια ασχολείται με τα άλλα θέματα, τα παιδιά, το σχολείο».

Για το ότι ταξίδεψε με πολλούς συμπατριώτες του Ρουμάνους ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη για το παιχνίδι: «Μπορείς ήδη να αισθανθείς την ατμόσφαιρα στον αέρα, αυτήν του αγώνα. Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο με οπαδούς της FCSB, οπότε σίγουρα θα υπάρχει πολύς κόσμος και πολλοί Ρουμάνοι. Αυτό περιμένω. Σίγουρα, στηρίζω τον ΠΑΟΚ απόψε. Μετά από τον αγώνα, ελπίζω να γιορτάσουμε τη νίκη μαζί. Ευτυχώς, είμαι εδώ με τον παππού μου σήμερα, οπότε περνάω περισσότερο χρόνο μαζί του, μιλάμε περισσότερο, μιλάμε για τον αγώνα, για τους παίκτες, για το τι συμβαίνει».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα