Ολυμπιακός: Με Μουζακίτη στα χαφ και Ροντινέι-Ζέλσον στα άκρα κόντρα στην Μπράγκα

Ολυμπιακός: Με Μουζακίτη στα χαφ και Ροντινέι-Ζέλσον στα άκρα κόντρα στην Μπράγκα

μουζακιτης

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επιβραβεύει τους Μουζακίτη - Κοστίνια κόντρα στην Μπράγκα ενώ βάζει στα άκρα της επίθεσης Ζέλσον - Ροντινέι. Βασικοί για τον Καρβαλιάλ οι Μπρούμα - Αντρέ Όρτα.

Η ώρα του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, μέσα στο Καραϊσκάκης, είναι τώρα.

Ο Μεντιλίμπαρ γυρίζει την ομάδα σε 4-2-3-1 με τους Τζολάκη στο τέρμα και τους Κοστίνια, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγα στην άμυνα.

Εσε και Μουζακίτης είναι στον άξονα, ο Τσικίνιο σε ρόλο δεκαριού και Ροντινέι - Ζέλσον στα άκρα με τον Ελ Καμπί στην κορυφή.

Στον πάγκο είναι οι: Πασχαλάκης, Μπιανκόν, Πιρόλα, Στάμενιτς, Βέλντε, Ντάνι Γκαρθία, Γιάρεμτσουκ, Γουίλιαν, Μασούρας, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Ντόη, Κωστούλας.

Όρτα - Μπρούμα βασικοί για Καρβαλιάλ

Ο Καρβαλιάλ από την άλλη σε 4-3-3 ξεκινά με τους Ματέους, Μαρτίν, Αρεϊ-Μπι, Νιακατέ, Ζοάο Φερέιρα (από αριστερά προς τα δεξιά).

Μπρούμα, Αντρέ Όρτα, Βίτορ Καρβάλιο είναι στην τριάδα των χαφ και Ρικάρντο Όρτα, Ρομπέρτο Φερνάντεζ, Γκάμπρι Μαρτίνεζ είναι στην τριάδα της επίθεσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα