ΠΑΟΚ - Στεάουα Βουκουρεστίου: Με Τσάλοφ στην κορυφή και Ντεσπόντοφ αντί-Ζίφκοβιτς

Βασίλης Μπαλατσός
Τσάλοφ: «Έξτρα κίνητρο να σκοράρω το vibe της Τούμπας»

bet365

Οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με τη Στεάουα Βουκουρεστίου για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα από τη Γαλατάσαραϊ θα διεκδικήσει το πρώτο του τρίποντο στη League Phase του Europa League στην Τούμπα κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου (3/10, 22:00). Περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα του αγώνα στην έδρα των Θεσσαλονικιών έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την αρχική σύνθεση των γηπεδούχων.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προχώρησε σε πέντε αλλαγές σε σχέση με το πρόσφατο ντέρμπι με τον Άρη. Για την ακρίβεια ο Σάστρε πήρε τη θέση του Ότο δεξιά, Οζντόεφ - Καμαρά αντικατέστησαν Σβαμπ - Μπακαγιόκο, ο Ντεσπόντοφ αντικατέστησε τον Ζίφκοβιτς στα δεξιά και ο Τσάλοφ προτιμήθηκε αντί του Τισουντάλι στην κορυφή.

Οι Ασπρόμαυροι θα παραταχθούν σε διάταξη 4-2-3-1. Ο Κοτάρσκι στην εστία, με τους Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδη και Μπάμπα μπροστά του. Δίδυμο στα χαφ Οζντόεφ - Καμαρά και οι Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ μεσοεπιθετική τριπλέτα πίσω από τον Τσάλοφ.

H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Καμαρά, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τσάλοφ.

Πάγκος: Μοναστηρλής, Μπαλωμένος, Μπακαγιόκο, Ζίφκοβιτς, Ότο, Σβαμπ, Θυμιάνης, Τισουντάλι, Σορετίρε

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα