ΠΑΟΚ - Στεάουα Βουκουρεστίου: Πανό και στεφάνια στην Τούμπα για τα αδικοχαμένα «αετόπουλα» των Τεμπών

Βασίλης Μπαλατσός
ΠΑΟΚ

bet365

Λόγω της συμπλήρωσης 25 χρόνων από το τροχαίο δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους έξι φίλοι του ΠΑΟΚ, ανέβηκε στη Θύρα 4 σχετικό πανό και η ΠΑΕ τίμησε τη μνήμη των θυμάτων με στεφάνια.

Στιγμές έντονης συγκινησιακής φόρτισης στην Τούμπα. Η «οικογένεια» του ΠΑΟΚ δεν ξεχνάει τους έξι φίλους της ομάδας που έχασαν τη ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών.

Στις 4 Οκτωβρίου συμπληρώνονται 25 χρόνια από αυτή τη μαύρη μέρα και σε αυτό το πλαίσιο πριν το ζέσταμα για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Στεάουα Βουκουρεστίου οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου και ο ίδιος ο Ρουμάνος τεχνικός κατέθεσαν στεφάνια μπροστά από το σχετικό πανό που αναρτήθηκε στη Θύρα 4 για τα «αθάνατα αετόπουλα», μετά από σχετική έγκριση της UEFA.

Μπροστάρης των παικτών ήταν ο αρχηγός Στέφαν Σβαμπ, ενώ από τις εξέδρες οι φίλοι του ΠΑΟΚ φώναζαν «Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε».

Το ετήσιο μνημόσυνο είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 6/10/24 στις 11:00 το πρωί.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα