Ολυμπιακός: Κλικ και οι αριθμοί του Μουζακίτη από το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο όπου αποθεώθηκε

Ολυμπιακός: Κλικ και οι αριθμοί του Μουζακίτη από το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο όπου αποθεώθηκε

Newsroom
moyzakitis_eurokinisi.jpg

bet365

Ο Χρήστος Μουζακίτης έπαιξε για πρώτη φορά σε διοργάνωση της UEFA με τον Ολυμπιακό και στο φινάλε του 3-0 των «ερυθρολεύκων» επί της Μπράγκα άκουσε το όνομά του να γίνεται σύνθημα από την εξέδρα.

Αξέχαστη θα μείνει η αποψινή (3/10) βραδιά για τον Χρήστο Μουζακίτη, καθώς σε ηλικία 17 ετών, 9 μηνών και 8 ημερών (σ.σ. έχει γεννηθεί στις 25/12/2006) ντεμπουτάρισε στα Κύπελλα Ευρώπης.

ΑΔΣΑ

Ο νεαρός χαφ που κατέκτησε πέρσι το Youth League με τον Ολυμπιακό ξεκίνησε βασικός στο 3-0 των «ερυθρολεύκων» επί της Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League, καθώς ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τον εμπιστεύεται και το απέδειξε εμπράκτως.

γσφδσ

Ο πιτσιρικάς έπαιξε από την αρχή ως το τέλος, μόνο «ψαρωμένος» δεν ήταν, συγκαταλέγεται εκ των κορυφαίων της βραδιάς και παρά το νεαρό της ηλικίας του πήρε τις αρκετές εκτελέσεις στατικών (σ.σ. μεταξύ άλλων 3 κόρνερ).

Ετσι «έκλεψε» με το «καλημέρα» την… καρδιά της εξέδρας και δεν είναι τυχαίο πως περίπου στο 89’ της αναμέτρησης όλο το «Γ. Καραϊσκάκης» άρχισε να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του, αναγνωρίζοντας έτσι την προσπάθειά του.

σ
Το φινάλε του αγώνα τον βρήκε με 35/40 σωστές μεταβιβάσεις (σ.σ. 87,5% ποσοστό επιτυχίας), 5 ανακτήσεις μπάλας, 1 τάκλιν και όλο το μέλλον να διαγράφεται ευοίωνο μπροστά του.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα