Μεντιλίμπαρ: «Ο Ροντινέι μας δίνει περισσότερα πράγματα ως επιθετικός και του αρέσει»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε πολλούς λόγους για να είναι ικανοποιημένος μετά το 3-0 της ομάδας του το βράδυ της Πέμπτης στο Φάληρο.

Σούπερ ήταν φυσικά το κλίμα στον Ολυμπιακό έπειτα από το 3-0 επί της Μπράγκα. Από την πλευρά του ο Μεντιλίμπαρ στη συνέντευξη Τύπου τόνισε για:

Τους 7 παίκτες που σημειώθηκε ότι πήγαν πολύ καλά και το 1-0 στο πρώτο 45λεπτο: Στις δικές σας σημειώσεις; Στο ότι σας άρεσαν 7 παίκτες δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δικές σας είναι. Ξεκινήσαμε καλά αλλά στη συνέχεια το ματς ισορρόπησε και το γκολ στο 1-0 ήρθε στην κατάλληλη στιγμή. Ήρθε στην πιο καλή στιγμή.

Τον Ροντινέι ως ακραίο επιθετικό και εάν θα τον καθιερώσει εκεί και την κατάσταση του Τσικίνιο: Για τον Τσικίνιο δεν έχουμε νέα. Αύριο θα ξέρου
με. Ο Ροντινέι μας δίνει περισσότερα πράγματα ως επιθετικός και του αρέσει. Οπότε πηγαίνει καλά.

Τον Μουζακίτη και την εμφάνιση της ομάδας του: Ήταν ένα παιχνίδι μόνο. Δεν βγάζουμε συμπεράσματα από έναν μόνο αγώνα. Την Κυριακή θα είναι διαφορετικά. Δεν θα είναι το ίδιο. Η πρόθεση είναι να παίζουμε με αυτήν την ιδέα. Είναι νέος όμως ε; Άρα μπορούμε να τον λέμε μικρό.

Το 1-0: Σίγουρα ήρθε σε καλή στιγμή καθώς πιεζόμασταν. Όμως η ιδέα μας είναι αυτή. Να παίζουμε με πίεση. Να πιέζουμε ψηλά και να κλέβουμε τη μπάλα. Πάντα ένα γκολ βοηθά μία ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi, ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα