Πόρτο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Τρελό ημίχρονο με τέσσερα γκολ, επέστρεψαν από το 0-2 οι Πορτογάλοι (vid)

Newsroom
Πόρτο - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Καταιγισμός από γκολ στο ημίχρονο στο «Ντραγκάο», με τη Γιουνάιτεντ να προηγείται με 2-0 και την Πόρτο να επιστρέφει για την ισοφάριση (2-2).

Η επέλαση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πρώτο εικοσάλεπτο με δυο γρήγορα γκολ «έσβησε» για τα καλά στο «Ντραγκάο», με την Πόρτο να επιστρέφει και να ισοφαρίζει σε 2-2 σε ένα χορταστικό πρώτο μέρος.

Αρχικά στο 9΄ο Ράσφορντ με υπέροχη ενέργεια κινήθηκε μέσα στην περιοχή και αιφνιδίασε τον αντίπαλο γκολκίπερ για να ανοίξει το σκορ, ενώ στο 20΄ο Χόιλουντ βρέθηκε σε θέση βολής και εκτέλεσε στην κλειστή γωνία για το 2-0.

Κάπου εκεί όμως τα καύσιμα των Κόκκινων Διάβολων έδειχναν να τελειώνουν, με την Πόρτο να επιστρέφει για τα καλά στο παιχνίδι. Στο 27΄ ο Πέπε πήρε το ριμπάουντ μετά την επέμβαση του Ονάνα σε πρώτο χρόνο για να μειώσει σε 2-2 και ο Ομοροντιόν επτά λεπτά αργότερα με κεφαλιά - δυναμίτη έφερε το ματς στα ίσα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα