Ροντινέι στο Gazzetta: «Να κάνουμε μεγάλο ματς και με τον Παναθηναϊκό»

Ροντινέι στο Gazzetta: «Να κάνουμε μεγάλο ματς και με τον Παναθηναϊκό»

Ροντινέι

bet365

Μετά τη μεγάλη νίκη επί της Μπράγκα, ο Ροντινέι, μίλησε από τη μικτή ζώνη του Καραϊσκάκης στο Gazzetta για τη σημασία να συνεχιστεί η σκληρή δουλειά ώστε να έρθει η περαιτέρω βελτίωση στην ομάδα ενόψει και του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, στο πρόσωπό του, βλέπει τη γαλήνη. Την ηρεμία. Ο Βραζιλιάνος, αποδεικνύεται σε λίρα εκατό ειδικά όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι του Ολυμπιακού, με τον Βάσκο κόουτς να τον τοποθετεί στο δεξί άκρο της τριάδας πίσω από τον επιθετικό και να λύνει τα χέρια του προπονητή του.

Και στο ματς με την Μπράγκα ήταν εξαιρετικός, έχοντας μάλιστα και ασίστ, δίνοντας στον Ελ Καμπί την πάσα για το 3-0.

Μετά την πρώτη ευρωπαϊκή νίκη των ερυθρόλευκων, ο αρχηγός των Πειραιωτών, από τη μικτή ζώνη του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μιλώντας στο Gazzetta, στάθηκε στη δουλειά που πρέπει να γίνει στην ομάδα ώστε να συνεχίσουν να βελτιώνονται προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ροντινέι

«Η απόψή μου είναι ότι κάναμε ένα πολύ μεγάλο ματς. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, ώστε να συνεχίσουμε να ψάχνουμε για να πάρουμε μεγάλα αποτελέσματα. Δεν έχω πολλά να πω για το ματς κόντρα στην Μπράγκα.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα και στους συμπαίκτες μου που έκαναν ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι. Όπως είπα, σημασία έχει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να έρθουν μεγάλες νίκες», σχολίασε αρχικά για το ματς με την Μπράγκα και συνέχισε σε ερώτηση σχετική για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό:

«Πρέπει να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να κάνουμε ένα επίσης μεγάλο ματς».

Ο Ροντινέι φέτος, μετράει ήδη σε 8 ματς, 2 γκολ και 3 ασίστ κι όπως φαίνεται, με τον Μεντιλίμπαρ να του εμπιστεύεται το δεξί άκρο της επίθεσης, θα τον δούμε να είναι ακόμα πιο παραγωγικός μέσα στη σεζόν.

Το 3-0 με την ασίστ του Ροντινέι και το δεύτερο γκολ του Ελ Καμπί:

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα