Μπάμπα: «Να αναλάβουμε τις ευθύνες μας»

Βασίλης Μπαλατσός
Μπαμπα

bet365

Οι δηλώσεις του αμυντικού του ΠΑΟΚ, Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα, στην κάμερα του ΑΝΤ1, μετά την ήττα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ήταν ανώτερος από τη Στεάουα Βουκουρεστίου στην Τούμπα, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες και είχε δυο δοκάρια, όμως εν τέλει ηττήθηκε από τους Ρουμάνους με 1-0 και μετά από δυο αγωνιστικές της League Phase του Europa League παραμένει στο μηδέν. Ο ακραίος μπακ της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα, μίλησε μετά το ματς στην κάμερα του ΑΝΤ1 και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

«Μπήκαμε με αυτοπεποίθηση, χάσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπήκε η μπάλα στα δίχτυα. Θα πρέπει να αναλάβουμε οι παίκτες τις ευθύνες μας και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι να κερδίσουμε. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ήμασταν λίγο άτυχοι, αλλά ο αντίπαλος αμύνθηκε πολύ καλά. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο», είπε ο Μπάμπα.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα