Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (04/10) στο Gazzetta

Newsroom
protoselida 26/9

bet365

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, η ήττα του ΠΑΟΚ και η ισοπαλία του Παναθηναϊκού στα σημερινά αθλητικά πρωτοσέλιδα.

Sport Day: Έχει η πλάση κοκκινίσει... Ο κάτοχος του Conference League εμφανίστηκε ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σκόρπισε τρόμο. Βρεγμένος και στην Μπάνια Λούκα. Μια από τα ίδια ξανά το «τριφύλλι» στη Βοσνία.

Live Sport: Τον «τσάκισε» ο Σπόραρ. Οι δύο μεγάλες χαμένες ευκαιρίες του Σλοβένου και η ατυχία στο δοκάρι του Τετέ υποχρέωσαν τον ΠΑΟ σε ισοπαλία με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα.

Φως των Σπορ: Επέστρεψε! Τριάρα η Θρυλάρα! Ο Ολυμπιακός πάτησε την Μπράγκα 3-0 και έδειξε να βρίσκει τον δρόμο του.

Κόκκινος Πρωταθλητής: Τόλμη και γοητεία & μαγεία! Παραλήρημα - τρέλα σαν τελικός. Κατά διαστήματα βγαλμένος από την ονειρική πορεία έως την κατάκτηση του Conference League, ο Ολυμπιακός υπέταξε την Μπράγκα με τρία γκολ σε 14' και σκόρπισε ντελίριο ενθουσιασμού τον λαό του.

Ώρα των Σπορ: «Είμαστε οικογένεια, πάμε για τη νίκη στο Αγρίνιο». Ο Μάριος Ηλιόπουλος μίλησε χθες στα Σπάτα στην ομάδα για τις αλλαγές που γίνονται, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επηρεαστούν. Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Παναγιώτης Κονέ που έστειλε την παραίτηση του.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα