ΠΑΟΚ: Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αντιπάλων του στο Europa League

Newsroom
paok_toumba

bet365

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αντιπάλων του ΠΑΟΚ, μετά τη 2η αγωνιστική της League Phase του UEFA Europa League.

O ΠΑΟΚ συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο Europa League, με ήττα 0-1 από τη Στεάουα Βουκουρεστίου, η οποία έπαιζε με 10 παίκτες από το 56'.

Το σύνολο του Ρασβάν Λουτσέσκου θα συναντήσει στη συνέχεια της διοργάνωσης τη Βικτόρια Πλζεν (24/10), που δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα κόντρα στη Λουντογκόρετς, στην πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης (0-0).

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε ένα συναρπαστικό και γεμάτο ένταση παιχνίδι με την Πόρτο, έμεινε στο 3-3, με τον Μαγκουάιρ να σώζει το βαθμό με γκολ στο 90+1'. Οι Κόκκινοι Διάβολοι θα υποδεχθούν το Δικέφαλο του Βορρά στις 7/11.

Με ισοπαλία έληξε και το ματς ανάμεσα σε Ρίγας και Γαλατάσαραϊ (2-2), ενώ η Φερεντσβάρος ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από την Τότεναμ, έχοντας μάλιστα ένα ακυρωμένο γκολ στην αρχή της αναμέτρησης. Την ίδια τύχη είχε και η Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Άντερλεχτ, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται σε 2-1 για τους Βέλγους.

Η Σλάβια Πράγας, η οποία θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιανουαρίου, έμεινε στο 1-1 με τον Άγιαξ ύστερα από γκολ των Χορί και Φαν ντεν Μπούμεν αντίστοιχα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα