Ολυμπιακός: Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αντιπάλων του στο Europa League

Newsroom
OSFPBATHM

bet365

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αντιπάλων του Ολυμπιακού μετά την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League.

Επιβλητικός ήταν ο Ολυμπιακός απέναντι στην Μπράγκα στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το σύνολο του Μεντιλίμπαρ να παίρνει τη νίκη με 3-0 στη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Επόμενο ευρωπαϊκό ματς για τους Πειραιώτες, απέναντι στους Ρέιντζερς (7/11), που ηττήθηκαν με το ευρύ 4-1 από τη Λυών εντός έδρας.

Η Πόρτο έφτασε πολύ κοντά στο να πάρει το τρίποντο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο ο Μαγκουάιρ τής το στέρησε τελευταία στιγμή, σκοράροντας για το τελικό 3-3 στο 90+1'.

Η Μάλμε επικράτησε 2-1 της Καραμπάγκ στο Μπακού, ενώ η Τβέντε που θα έρθει στον Πειραιά στις 12 Δεκεμβρίου, έμεινε στο 1-1 με τη Φενέρμπαχτσε, στη 2η αγωνιστική της διοργάνωσης.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα