Μπεκάλι: «Ποια Γιουνάιτεντ; Κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, απέδειξα ότι ο Φέργκιουσον είναι καλύτερος του Λουτσέσκου»

Ο Μπεκάλι έδωσε ξανά show με τις δηλώσεις του μετά τον ΠΑΟΚ

bet365

Ο ιδιόρρυθμος διοικητικός ηγέτης της Στεάουα Βουκουρεστίου, Τζίτζι Μπεκάλι έδωσε... show στις δηλώσεις του μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, μιλώντας για Γιουνάιτεντ, Ραζβάν Λουτσέσκου και... Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο ΠΑΟΚ υπέστη ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Στεάουα Βουκουρεστίου των δέκα παικτών για 40 λεπτά και έχασε έδαφος στη «μάχη» για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη League Phase του Europa League.

Αντίθετα, οι Ρουμάνοι με τον Ηλία Χαραλάμπους στον πάγκο τους πανηγύρισαν το «δύο στα δύο», πράγμα που ενθουσίασε αν μη τι άλλο και τον διοικητικό τους ηγέτη, Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο ιδιόρρυθμος παράγοντας βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το ματς και στις δηλώσεις του μετά το φινάλε έδωσε ακόμα ένα... show από αυτά που συνηθίζει όταν μιλάει δημόσια.

Συγκεκριμένα, χαρακτήρισε τη νίκη ως μεγαλύτερο αποτέλεσμα από μια νίκη κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε λόγο για «όχι ιδιαίτερα μεγάλες» ευκαιρίες του ΠΑΟΚ κι εχθρική διαιτησία αναφερόμενος στην αποβολή του Ολάρου τον οποίο και... έκραξε, για να δηλώσει στο τέλος αστειευόμενος πως απέδειξε ότι ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ανώτερος του Ραζβάν Λουτσέσκου!

«Είχαμε πίστη ακόμα κι όταν είχε χαθεί η ελπίδα. Παίξαμε για 40 λεπτά με παίκτη λιγότερο κι ελπίζαμε στον Θεό ότι θα το κρατήσουμε 1-0. Ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρίες αλλά όχι ιδιαίτερα μεγάλες. Είχαν δύο δοκάρια και μετά... λίγα πράγματα. Ποια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κερδίσαμε τον ΠΑΟΚ με 10 παίκτες, αυτό είναι το μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Και με εχθρική διαιτησία σε βάρος μας. Ήταν χέρι του παίκτη μας, αλλά προηγήθηκε φάουλ. Ίσως ήταν καλό που αποβήθηκε ο παίκτης μας. Ο Θεός ήθελε να μας πει ότι ακόμα και με 10 παίκτες θα σας δώσω τη νίκη. Νίκησα τον Ράζβαν και απέδειξα ότι ο Φέργκιουσον είναι καλύτερος από τον Λουτσέσκου. Αστειεύομαι... Όλα ήταν τέλεια!»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα