Προπονητής Λυών στο ημίχρονο με Ολυμπιακό: «Πρέπει να κερδίσουμε το γ@μ!μ€μ0 ματς» (vid)

Newsroom
Πιέρ Σαζ

bet365

Η Λυών δημοσίευσε ένα βίντεο με το ξέσπασμα και την πορωτική ομιλία του προπονητή της, Πιέρ Σαζ, στο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό!

Ο τεχνικός της Λυών, Πιέρ Σαζ, ξέσπασε στο ημίχρονο του ματς με τον Ολυμπιακό θέλοντας να... σπρώξει την ομάδα του στη νίκη.

Οι Γάλλοι, κατάφεραν να επικρατήσουν με 2-0, αλλα για να γίνει αυτό, χρειάστηκε μια ιδιαίτερη ομιλία από τον προπονητή της ομάδας.

Ο 45χρονος, θέλησε να ξυπνήσει τον εγωισμό των παικτών του λέγοντας:

«Μερικοί στα αποδυτήρια είναι μουτρωμένοι επειδή δεν παίζουν. Ε, παίξε. Είσαι θυμωμένος γιατί δεν παίζεις; Εντάξει, τότε παίξε και κέρδισε. Και τότε θα πω: “Έκανα λάθος, συγγνώμη, θα παίξεις στο επόμενο παιχνίδι”. Πείτε μου, δεν καταλαβαίνω.

 

Την περασμένη σεζόν κάνατε κάτι τρελό, προκριθήκατε στην Ευρώπη και ξαφνικά αυτό σταματά, γιατί; Μία νίκη και τα αποδυτήρια είναι γεμάτα χαρά! Τι θέλετε να κάνετε;

Να είστε καταθλιπτικοί, να συστηνόμαστε όλοι κάθε μέρα λέγοντας το όνομά μας; Κάθε μέρα σκοτώνεστε στις προπονήσεις, διάολε. Αν δεν κάναμε τίποτα όλη την εβδομάδα, θα το δεχόμουν, αλλά κάθε μέρα κάνετε εξαιρετικές προπονήσεις, γιατί παίζουμε έτσι;

Αν σεβόμαστε τον εαυτό μας, πρέπει να κερδίσουμε αυτό το γ@μ!μ€μ0 ματς!».

Η ομιλία του μέσα από το κανάλι της Λυών:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα