Έστερσουντ: Κινδυνεύει με πτώχευση η ομάδα που είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ από το Europa League

Άρτεμις Κλεφτάκη
ostersunds_paok

bet365

Σε οικονομικούς μπελάδες βρίσκεται η σουηδική Έστερσουντ, που τη σεζόν 2017/2018 είχε αποκλείσει τον ΠΑΟΚ στα play offs του Europa League, καθώς η ομάδα να κινδυνεύει πλέον με χρεοκοπία.

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Έστερσουντ, με τη σουηδική ομάδα να βρίσκεται ένα βήμα από τη χρεοκοπία, καθώς βρίσκεται σε... κρίση.

Πιο συγκεκριμένα, η Έστερσουντ δημοσίευσε τη Δευτέρα (14/10) ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία έχει στη διάθεσή της μερικές ώρες για να βρει 264.000 ευρώ, προκειμένου να ξεχρεώσει ένα φορολογικό χρέος που την «πλακώνει» και την απειλεί με πτώχευση. Εάν δεν συμβεί αυτό, τότε η ομάδα θα αποκλειστεί από το πρωτάθλημα της χώρας.

Οι περισσότεροι ίσως την θυμούνται για την εκπληκτική σεζόν που πραγματοποίησε στο Europa League τη σεζόν 2017/2018, όταν απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα play offs της διοργάνωσης. Οι Σουηδοί είχαν νικήσει με 2-0 στην έδρα τους, ενώ στη ρεβάνς το 3-1 του ΠΑΟΚ δεν στάθηκε αρκετό για να τον στείλει στους ομίλους.

 

Πέρασε και από τη φάση των ομίλων ως δεύτερη πίσω από την Αθλέτικ Μπιλμπάο, ενώ στους «32» είχε πάρει ένα σπουδαίο «διπλό» στο «Έμιρεϊτς» επί της Άρσεναλ (1-2), με τους Gunners να παίρνουν ωστόσο την πρόκριση.

Τώρα, αυτές οι εποχές μοιάζουν εξίσου ένδοξες και μακρινές για την Έστερσουντ που κινδυνεύει να «εξαφανιστεί», μόλις 27 χρόνια από την ίδρυσή της.

@Photo credits: INTIME, VILLA

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα