Καρβαλιάλ για Όρτα: «Αν δεν συνέλθει, δεν θα παίξει»

Ο Καρβαλιάλ

bet365

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ έστειλε ενα αυστηρό μήνυμα στον Αντρέ Όρτα, καθώς ανέφερε ότι δεν θα αγωνιστεί με τη Μπράγκα μέχρι να βελτιώσει την απόδοσή του.

Ο προπονητής της Μπράγκα, Κάρλος Καρβαλιάλ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Αντρέ Όρτα, ο οποίος μέχρι πέρυσι αγωνίζόταν στον Ολυμπιακό και πλέον δεν υπολογίζεται στη βασική 11αδα της πορτογαλικής ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην προπονητής των ερυθρολεύκων υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (19/10) αναμέτρησης της Μπράγκα με την Σίντρα- για το Κύπελλο Πορτογαλίας ότι ο Αντρέ Όρτα δεν θα έχει θέση στην αρχική ενδεκάδα αν δεν βελτιωθεί. Αυτό γιατί στην πρόσφατη αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε ως βασικός, με αποτέλεσμα η ομάδα του να ηττηθεί με 3-0. Αυτή η απογοητευτική εμφάνιση τον οδήγησε στον πάγκο για τα επόμενα παιχνίδια.

Ο Καρβαλιάλ επισήμανε την ανάγκη του παίκτη να ανακτήσει τη φόρμα του προκειμένου να έχει πιθανότητες επιστροφής στην ενδεκάδα της Μπράγκα:«Είναι μια καλή ερώτηση με προφανή απάντηση. Θα μπορούσε να μείνει εκτός, αλλά κλήθηκε γιατί η αυτοπεποίθησή μας είναι η ίδια. Αυτές οι στιγμές είναι απαραίτητες για προβληματισμό: να πιάσουμε πάτο για να επιστρέψουμε πιο δυνατοί. Είχε μια κακή μέρα (στο ματς με τον Ολυμπιακό), δεν είχε καλές εβδομάδες, αλλά δεν τιμωρήθηκε σε σημείο να μείνει εκτός ομάδας. Όταν του δοθεί η ευκαιρία, ας έρθει ένας νέος Αντρέ. Αν δεν το κάνει, θα έχει ελάχιστες πιθανότητες να κληθεί ή να παίξει».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα