Μπάνικ Οστράβα - Βικτόρια Πλζεν 1-3: Απτόητη στο κυνήγι της κορυφής πριν από τον ΠΑΟΚ

Νίκος Κικίδης
Βικτόρια Πλζεν

bet365

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντού που σκόραρε δυο φορές η Βικτόρια Πλζεν επικράτησε 3-1 στην έδρα της Οστράβα κι έδειξε τα δόντια της ενόψει ΠΑΟΚ.

Αν ο ΠΑΟΚ έμαθε κάτι από την τελευταία αναμέτρηση της Βικτόρια Πλζεν πριν από το ταξίδι της την Τούμπα (24/10) είναι... προσοχή στον Πρινς Αντού! Ο Γκανέζος φορ με δυο γκολ καθάρισε το ματς για την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στο Europa League, η οποία επικράτησε 3-1 στην έδρα της Μπάνικ Οστράβα και πλησίασε προσωρινά στο -4 από την πρωτοπόρο Σλάβια Πράγας.

Ο Γκανέζος φορ χτύπησε για πρώτη φορ στο 5΄όταν έφυγε στην πλάτη της άμυνας κι εκτέλεσε με ιδανικό τελείωμα, προτού γράψει το 2-0 στο 43΄με σουτ στη γωνία. Στο 87΄ο Τάνκο εκμεταλλεύτηκε μια αμυντική αδράνεια στην περιοχή των φιλοξενούμενων και μείωσε σε 2-1, όμως το... χτυποκάρδι δεν κράτησε για πολύ.

Στο 90΄ο Γίρκα διαμόρφωσε το τελικό 3-1 με τη σύμφωνη γνώμη και του VAR που κοιτούσε επίμονα για οφσάιντ στην αρχή της φάσης, με τη Βικτόρια Πλζεν να παίρνει το τρίποντο απέναντι στην 4η Οστράβα και να ετοιμάζει βαλίτσες με θετική ψυχολογία για το ματς της Θεσσαλονίκης.

Βικτόρια Πλζεν (3-5-2): Γιέντιλτσκα, Ντουέ, Μάρκοβιτς, Γιεμέλκα, Καντού, Χάβελ, Κάλβατς, Σόιτσκα (78΄Πάνος), Σουλτς, Αντού (82΄Γίρκα), Βίντρα (83΄Βασουλίν)

 
@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα