ΠΑΟΚ: Απίθανο να προλάβει τη Βικτόρια Πλζεν ο Μπάμπα Ράχμαν

ΠΑΟΚ: Απίθανο να προλάβει τη Βικτόρια Πλζεν ο Μπάμπα Ράχμαν

Σταύρος Σουντουλίδης
Ο Μπάμπα Ράχμαν ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα

bet365

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στις προπονήσεις, μετά το ρεπό της Δευτέρας, ξεκινώντας τη μίνι προετοιμασία του για τη μάχη με τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα. Τι ισχύει με τον Μπάμπα Ράχμαν.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στο γήπεδο για την πρώτη προπόνηση ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν το απόγευμα της Πέμπτης (24/10 – 19.45) στο γήπεδο της Τούμπας για την 3η αγωνιστική στο League Phase του UEFA Europa League 2024-25.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και πλέον στο μυαλό όλων στον ΠΑΟΚ υπάρχει το επικείμενο παιχνίδι με την ομάδα από την Τσεχία, όπου θέλει να πετύχει την πρώτη νίκη στη διοργάνωση.

Αμφίβολη έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Μπάμπα Ράχμαν, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στον προσαγωγό από τον αγωνιστικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας και «η κατάστασή του θα εξετάζεται καθημερινά», σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα του ντέρμπι ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, την πισίνα και το γυμναστήριο. Οι υπόλοιποι δούλεψαν στο τακτικό κομμάτι μέσα από διάφορες ασκήσεις, ενώ διεξήχθη και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

 

Το pregame του αγώνα

Την Τρίτη (23.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ.

Νωρίτερα στις 12:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο της Τούμπας. Τον Ραζβάν Λουτσέσκου θα πλαισιώσει από την πλευρά των ποδοσφαιριστών ο Μπράντον Τόμας.

Η Βικτόρια Πλζεν θα προπονηθεί στις 19:00 στην Τούμπα, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό για 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Τσέχων.

@Photo credits: eurokinissi, ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα