Ολυμπιακός: Πετάει για Σουηδία με στόχο τη 2η σερί νίκη

Ολυμπιακός: Πετάει για Σουηδία με στόχο τη 2η σερί νίκη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός

bet365

H αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί με προορισμό την Σουηδία για το αυριανό ματς με την Μάλμε (24/10, 22.00). ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΛΜΕ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κι οι παίκτες του αναχωρούν για το Μάλμε όπου στόχος δεν είναι άλλος από τη νίκη και το δεύτερο σερί τρίποντο.

Οι ερυθρόλευκοι πετούν στις 10.30 με προορισμό του Μάλμε, εκεί όπου θέλουν αύριο να πανηγυρίσουν μία ακόμα ευρωπαϊκή νίκη.

Το θετικό είναι πως σε σχέση με το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό υπολογίζονται οι Ρέτσος, Γουίλιαν, Ζέλσον Μαρτίνς, Στάμενιτς, Πιρόλα, ενώ στα πλάνα του για πρώτη για πρώτη φορά είναι ο Μπακούλας.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού:

 

Πασχαλάκης, Τζολάκης, Αναγνωστόπουλος, Ορτέγα, Πιρόλα, Κάρμο, Κοστίνια, Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι, Στάμενιτς, Μαρτίνς, Βέλντε, Γκαρθία, Γουίλιαν, Τσικίνιο, Ολιβέιρα, Μπακούλας, Εσε, Μουζακίτης, Ελ Καμπί, Γιάρεμτσουκ, Μασούρας και Κωστούλας

ε

σ

σ

Πλάνα του Gazzetta από τους ερυθρόλευκους πριν επιβιβαστούν:

@Photo credits: INTIME, ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα